Dispositivos e acessórios
Japanese Savory Egg Custard (Chawanmushi)
Preparação 10min
Total 40min
4 portions
Ingredientes
Dashi Stock
-
water17 oz
-
kombu1 piece
-
katsuobushi (dried skipjack or bonito flakes)½ oz
Japanese Egg Custard
-
soy sauce1 ½ tsp
-
sake1 ½ tsp
-
mirin1 ½ tsp
-
large eggs3
-
water35 oz
-
nori seaweed julienned, to garnish
-
fresh chives to garnish
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
327 mg
Proteína
5 g
Energia
243 kJ /
58 kcal
Gordura
4 g
Fibra
0 g
Gordura saturada
1 g
Hidratos de carbono
1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
All Things Eggs
12 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Mock Fin Soup
35min
Ginseng Wolfberry Bird's Nest
1h 5min
Sous-Vide Herbal Chicken
4h 15min
Foochow Nourishing Chicken Soup
1h 20min
Vinegar Pork Knuckle
3h 15min
Pork Ball Soup With Cabbage
25min
Chawanmushi (Japanese savoury custard)
1h 45min
Chwee Kuih (steamed rice cake)
1h 5min
Braised Soft Bone Ribs With Pig Tendon
1h 50min
Moonlight Over the Lotus Pond (Stir Fried Vegetable Mix with Prawns)
30min
Yam Rice
45min
Wholemeal Mantou
1h