Dispositivos e acessórios
Japanese Savory Egg Custard (Chawanmushi)
Preparação 10min
Total 40min
4 portions
Ingredientes
Dashi Stock
-
water17 oz
-
kombu1 piece
-
katsuobushi (dried skipjack or bonito flakes)½ oz
Japanese Egg Custard
-
soy sauce1 ½ tsp
-
sake1 ½ tsp
-
mirin1 ½ tsp
-
large eggs3
-
water35 oz
-
nori seaweed julienned, to garnish
-
fresh chives to garnish
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
327 mg
Proteína
5 g
Energia
243 kJ /
58 kcal
Gordura
4 g
Fibra
0 g
Gordura saturada
1 g
Hidratos de carbono
1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
All Things Eggs
12 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Prawn Paste Stuffed Soft Tofu
40min
Chawanmushi (Japanese savoury custard)
1h 45min
Sesame Crème
10min
Drunken Herbal Prawns
4h 55min
Steamed Fish With Pickled Chilli And Black Beans
35min
Korean Ginseng Chicken
1h 10min
Sous-Vide Salmon
1h
Luo bo gao (radish cakes)
25h 20min
Clams in White Wine with Cilantro
25min
Sukiyaki
55min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20min
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35min