Dispositivos e acessórios
Squid in squid ink sauce (calamares en su tinta)
Preparação 15min
Total 1h 5min
6 portions
Ingredientes
-
onions cut in quarters350 g
-
garlic cloves2
-
extra virgin olive oil50 g
-
canned crushed tomatoes100 g
-
raw squid rings1000 g
-
squid ink (approx. 12 g), dissolved in a little water3 portions
-
200 g white winebrandy200 g
-
water (opcional)50 g
-
salt1 tsp
-
ground pepper1 pinch
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
24 g
Energia
973 kJ /
234 kcal
Gordura
10 g
Hidratos de carbono
7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Flavours of Spain
12 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Stir Fried Whole Fish
20min
Steamed Fish With Pickled Chilli And Black Beans
35min
Tom Ga Khai (Thai Coconut Milk Chicken), Steamed Clams With Garlic And Thai Curry Fish Custard
1h 40min
Stir-fried Clams
35min
Kacang Botol Goreng Bercili (Stir Fried Four Angled Bean With Chilli)
15min
Sambal Petai Prawns
20min
Nyonya Chicken Rendang
45min
Golden Sand Prawns (Salted Egg Prawns)
30min
Curry chicken
1h
Sambal chilli
35min
Tom Yum Goong
30min
Thai Steamed Fish With Lime
30min