Dispositivos e acessórios
Squid in squid ink sauce (calamares en su tinta)
Preparação 15min
Total 1h 5min
6 portions
Ingredientes
-
onions cut in quarters350 g
-
garlic cloves2
-
extra virgin olive oil50 g
-
canned crushed tomatoes100 g
-
raw squid rings1000 g
-
squid ink (approx. 12 g), dissolved in a little water3 portions
-
200 g white winebrandy200 g
-
water (opcional)50 g
-
salt1 tsp
-
ground pepper1 pinch
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
24 g
Energia
973 kJ /
234 kcal
Gordura
10 g
Hidratos de carbono
7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Flavours of Spain
12 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Four Course Meal (Chicken Rice)
1h 25min
Asam pedas ikan (spicy tamarind fish)
40min
Mee Siam (Spicy Siamese Noodles)
30min
Teochew Seafood Porridge
45min
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40min
Sweet And Sour Prawns
25min
Ginger Garlic Steamed Whole Fish
30min
Sambal Petai Prawns
20min
Nasi Lemak
45min
Tom Yum Goong
30min
Thai Steamed Fish With Lime
30min
Chicken Porridge
35min