Dispositivos e acessórios
Steamed Seafood Tower
Preparação 5min
Total 40min
4 portions
Ingredientes
-
crabs (approximately 1-2 pcs), cleaned700 g
-
prawns deveined, with shell300 g
-
lala clams cleaned300 g
-
fresh ginger thinly sliced50 g
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao) (opcional)30 g
-
salt adjust to taste1 tsp
-
water1500 g
-
dried anchovies100 g
-
sugar adjust to taste1 tsp
-
white pepper powder½ tsp
-
spinach leaves only200 g
-
spring onion (opcional) sliced, to garnish1 sprig
-
wolfberries (goji) (opcional) soaked, to garnish15 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
3220 mg
Proteína
69 g
Energia
2053 kJ /
491 kcal
Gordura
18 g
Fibra
2 g
Gordura saturada
4 g
Hidratos de carbono
11 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Gong xi fa cai - Chinese New Year 2023
8 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Vietnamese Chicken Pho
1 godz. 10 min
Lontong (Rice Cakes With Vegetable Curry)
30 min
Cantonese Steamed Fish
40 min
Lemonade
5 min
Braised Rice Wine Fish
20 min
Sup Sayur Campur (Mixed Vegetable Soup)
15 min
Lamb Varuval
1 godz. 10 min
Stir-fry Baby Bak Choy
10 min
Sambal Goreng Pengantin
40 min
Sayur Lodeh (Indonesian Vegetable Stew in Coconut Milk)
45 min
Black Glutinous Rice Dessert (Bubur Pulut Hitam)
3 godz. 30 min
Stir fried broccoli with carrot
15 min