Dispositivos e acessórios
Butternut Squash and Ginger Soup
Preparação 15min
Total 35min
4 portions
Ingredientes
-
oil½ oz
-
fresh ginger½ oz
-
butternut squash cut into pieces14 oz
-
potatoes cut into pieces3 ½ oz
-
cashews raw2 oz
-
salt plus extra to taste½ tsp
-
ground white pepper2 pinches
-
water26 oz
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
5 g
Energia
697 kJ /
166 kcal
Gordura
10 g
Fibra
2.9 g
Hidratos de carbono
12 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Creamy Tomato Soup
30min
Carrot Ginger Soup
20min
Roasted Cauliflower and Kale Soup
1h 5min
Asparagus Cream Soup
25min
Leek and Potato Soup
40min
Creamy Mushroom Soup
25min
Vegetable Soup
35min
Sweet Pea and Zucchini Soup
30min
Purple Cauliflower Soup
25min
Spring Pea Green Soup
15min
Garbanzo Bean Soup with Spinach
40min
Butternut Squash and Apple Soup
30min