Dispositivos e acessórios
Pork Tenderloin with Paprika Cream Sauce and Linguine
Preparação 25min
Total 1h 30min
4 portions
Ingredientes
-
pork tenderloin room temperature, approx. Ø 5-6 cm500 g
-
bacon8 slices
-
garlic cloves2
-
onion quartered60 g
-
red peppers cut in pieces (3 cm)200 g
-
olive oil20 g
-
tinned chopped tomatoes400 g
-
double cream200 g
-
water700 g
-
tomato purée20 g
-
sweet smoked paprika5 g
-
vegetable stock cube (for 0.5 l)1
-
Marsala wine, sweet or dry30 g
-
caster sugar1 tsp
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
dried linguine pasta300 g
-
cream cheese80 g
-
crème fraîche80 g
-
fresh parsley leaves finely sliced, for garnishing
Nutrição por 1 portion
Energia
1082.7 kcal /
4529.9 kJ
Proteína
39.8 g
Gordura
66.9 g
Hidratos de carbono
78.6 g
Fibra
6.2 g
Gordura saturada
28.8 g
Sódio
1186.1 mg
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

There's Always Room At Our Table
27 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda