Rigatoni with Mushrooms and Green Asparagus Stuffed Chicken Involtini

Nenhuma avaliação
Preparação 25min
Total 1h 30min
4 portions

Ingredientes

  • white wine
    50 g
  • chicken breast fillet, skinless
    4
  • fine sea salt plus extra for seasoning
    ¾ tsp
  • ground black pepper
    ½ tsp
  • mortadella
    4 slice
  • Fontina cheese
    4 slice
  • asparagus halved (approx. 8 spears)
    125 g
    12 green beans
  • onions quartered
    100 g
  • fresh mushrooms halved
    200 g
  • unsalted butter diced
    50 g
  • oil for frying
  • water
    1000 g
  • chicken stock paste, homemade
    1 heaped tsp
    1 chicken stock cube (for 0.5 l), crumbled
  • ground black pepper plus extra for seasoning
    ¾ tsp
  • dried pasta rigatoni
    300 g
  • fresh parsley leaves chopped

Nutrição por 1 portion

Energia 755.7 kcal / 3161.6 kJ
Proteína 60 g
Gordura 27.3 g
Hidratos de carbono 62.9 g
Fibra 4.1 g
Gordura saturada 13.5 g
Sódio 951.3 mg

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100.000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...