Chicken, Basil and Roasted Red Pepper Spaghetti

Chicken, Basil and Roasted Red Pepper Spaghetti

Nenhuma avaliação
Preparação 10min
Total 35min
6 portions

Ingredientes

  • Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)
    80 g
  • onions quartered
    100 g
  • garlic cloves
    3
  • fresh red chillies halved, deseeded, to taste
    1 - 2
  • olive oil
    40 g
  • water
    150 g
  • chicken breast fillets, skinless diced (2 cm)
    500 g
  • double cream
    200 g
  • chicken stock cube (for 0.5 l) crumbled
    1
    1 heaped tsp chicken stock paste, homemade, crumbled
  • fine sea salt
    1 tsp
  • ground black pepper
    ¼ tsp
  • dried spaghetti
    250 g
  • fresh basil leaves roughly chopped
    10 g
  • roasted red peppers, preserved drained, halved then thinly sliced (1 cm)
    350 g
  • toasted pine nuts
    60 g

Nutrição por 1 portion

Energia 599.3 kcal / 2507.6 kJ
Proteína 32.8 g
Gordura 32.5 g
Hidratos de carbono 44.1 g
Fibra 4.6 g
Gordura saturada 11.9 g
Sódio 560.2 mg

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100.000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...