Dispositivos e acessórios
Three Cheese Conchiglioni with Tomato Sauce - Conchiglioni ai tre formaggi e salsa al pomodoro
Preparação 20min
Total 1h 30min
4 portions
Ingredientes
Pasta and Filling
-
vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm)Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)100 g
-
fresh basil leaves plus extra for serving20
-
ricotta cheese250 g
-
medium egg1
-
ground black pepper1 pinch
-
onions quartered100 g
-
garlic cloves2
-
olive oil30 g
-
conchiglioni rigati (large pasta shells)16
-
water for cooking pasta
-
tinned chopped tomatoes600 g
-
sugar1 tsp
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Assembly
-
mozzarella sliced (1 cm)125 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
44 g
Energia
2813 kJ /
674 kcal
Gordura
39.9 g
Hidratos de carbono
31.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Italian Kitchen
62 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Alpine Macaroni
45min
Pasta with Pork and Beans
45min
Mozzarella and Tomato Pancake Stack
1h 45min
Cheeseboard Spaghetti
45min
Black Bean Quesadillas with Guacamole
25min
Ham Hock Potato Bake
35min
Baked Macaroni Cheese with Chorizo and Peppers
1h 15min
Tuna Pasta Bake
1h
Baked Penne with Vegetables
1h 5min
Quick Tomato and Basil Gnocchi
25min
Beef and Bean Enchiladas
40min
Broccoli and Ham Pasta Bake
1h 10min