Dispositivos e acessórios
Coconut Dhal
Preparação 10min
Total 25min
4 portion
Ingredientes
-
onion halved225 g
-
green chilli, fresh (e.g. Hatch, serrano. Indian long, poblano), seeds removed if necessary1 - 2
-
tomato quartered140 g
-
lentil, red, dried, whole255 g
-
coconut milk385 g
-
turmeric, dried, ground1 tsp
-
2 tsp mustard seed, whitemustard seed, black2 tsp
-
water300 g
-
½ vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbledvegetable stock paste½ tsp
-
115 g spinach leaf, fresh, coarsely choppedbaby spinach, fresh coarsely chopped115 g
-
cilantro, fresh coarsely chopped, to garnish2 tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
20.6 g
Energia
1941.8 kJ /
464.1 kcal
Gordura
14.8 g
Hidratos de carbono
55.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Our kitchens are a window into the world
27 Receitas
Canadá
Canadá
Também pode gostar...
Date and Oat Drink
20min
Lemonade
5min
Date and Nut Balls
20min
Sautéing Shrimp
Nenhuma avaliação
Mushroom Brown Rice Risotto (Diabetes)
1h 15min
Focaccia
3h
Grilled Pork Skewers with Turmeric
Nenhuma avaliação
Vegetarian Summer Rolls
1h
Baked Aubergine, Goat's Cheese and Tomato Ratatouille (TM5)
40min
Vegan Crème Brûlée
4h 45min
Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash
35min
Chicken, Rice and Green Beans with Ginger and Spring Onion Oil
1h 20min