Dispositivos e acessórios
Japanese Ramen Noodle Soup
Preparação 15min
Total 1h 15min
4 portion
Ingredientes
-
pork belly meat, boneless, skinless395 g
-
garlic cloves3
-
Japanese soy sauce (or shoyu) divided30 g
-
sesame oil2 tsp
-
water divided1800 g
-
Chinese egg noodles, dried370 g
-
baby spinach, fresh100 g
-
chicken broth910 g
-
black rice vinegar1 tsp
-
ginger, fresh thinly sliced3 ½ cm
-
paprika, hot½ tsp
-
eggs, large2
-
nori sheet (3 in. x 1 in.)12 piece
-
canned sweet corn kernels4 tbsp
-
spring onion thinly sliced, to garnish2
-
sesame seed, toasted to garnish2 tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
2966.6 mg
Proteína
29.9 g
Energia
4584.7 kJ /
1095.8 kcal
Gordura
77.7 g
Fibra
4.1 g
Gordura saturada
28.8 g
Hidratos de carbono
69.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Our kitchens are a window into the world
27 Receitas
Canadá
Canadá
Também pode gostar...
One pot pasta with chorizo (open bowl)
35min
Mini Shrimp Omelettes
35min
Raspberry and basil sangria
40min
Zoodles Carbonara (Thermomix® Spiralizer, TM5)
Nenhuma avaliação
Choux with Craquelin, Raspberry Filling and White Chocolate Ganache
6h 10min
Vanilla Yogurt
12h 20min
Sautéing Red Pepper with Onions
Nenhuma avaliação
Margarita
5min
Spiced white chocolate and macadamia skillet brownie
50min
Cranberry Pecan Cheese Ball
45min
Creamy Mango Ice Cream
2h 20min
Shrimp Pasta Salad with Cilantro Pesto
35min