Dispositivos e acessórios
Spiralized King Oyster Mushroom with Meat Sauce
Preparação 10min
Total 40min
2 portions
Ingredientes
-
fresh king oyster mushrooms slender type500 g
-
onion30 g
-
garlic cloves2
-
cooking oil10 g
-
minced pork100 g
-
light soy sauce10 g
-
oyster sauce1 tsp
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)1 tsp
-
white pepper powder1 pinch
-
water200 g
-
dark soy sauce1 tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
69 mg
Proteína
8.3 g
Energia
345.2 kJ /
82.5 kcal
Gordura
1 g
Fibra
5.8 g
Gordura saturada
0.3 g
Hidratos de carbono
15.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Spiralize Your Life
25 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Tingly Korean pork noodle ramyeon
50min
Date and Oat Drink
20min
Lo Mai Gai (Steamed Glutinous Rice With Chicken)
1h 15min
Hot Dog Buns
2h
Spiralized Zucchini Pasta with Broccoli Pesto
30min
French onion pasta
45min
Chicken and Chinese sausage rice
50min
Alcohol-free Berry Mojito
5min
Korean Bo ssam (MEATER+®)
29h 20min
Kimchi Tofu Soup
35min
Pan-fried pork buns
2h
Houmous and Grilled Vegetable Wraps
30min