Dispositivos e acessórios
Gluten Free Vegan Spiralized Vegetable Pizza
Preparação 20min
Total 45min
4 portions
Ingredientes
-
sweet potatoes peeled, cut in pieces that fit through feeder tube350 - 400 g
-
parsnip peeled, cut in pieces that fit through feeder tube350 - 400 g
-
olive oil4 tsp
-
chickpea (besan) flour2 tsp
-
salt plus 1 pinch1 tsp
-
canned tomatoes250 g
-
fresh basil leaves10 g
-
mozzarella cheese shredded150 g
-
black olives pitted8 - 10
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1194.2 mg
Proteína
12.7 g
Energia
1768.8 kJ /
422.8 kcal
Gordura
23.3 g
Fibra
9.2 g
Gordura saturada
7 g
Hidratos de carbono
43.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Spiralize Your Life
25 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Japanese Oden Soup
Nenhuma avaliação
Plum filled potato dumplings with vanilla sauce
2h 10min
Vegan Toasts with Roasted Capsicum and Cashew Nut Paste
30min
Vegetarian Medallions
Nenhuma avaliação
Leek and Cheese Tart
1h 5min
Soba Noodle and Salmon Bowl
30min
Creamy miso mushroom udon
45min
Super green pasta (Darren Robertson)
30min
Vegetarian cassoulet with pulses
40min
Lollipops with Strawberries
40min
Grilled tofu steaks with Asian mushrooms
2h 30min
Warm broccoli salad with rocket pesto
30min