Dispositivos e acessórios
Salmon with Vegetable Sauce
Preparação 10min
Total 25min
4 portion
Ingredientes
-
salmon fillet, fresh, skin on or skinless795 g
-
salt divided1 ½ tsp
-
black pepper, ground plus ¼ tsp3 - 5 pinches
-
parsley leaf, fresh15 g
-
leek halved lengthways, sliced ( ¼ in.)170 g
-
courgette sliced (1½ in.)200 g
-
water60 g
-
green pea, fresh or frozen140 g
-
mascarpone170 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
11204.2 mg
Proteína
51.8 g
Energia
2615.7 kJ /
625.2 kcal
Gordura
40.7 g
Fibra
3.3 g
Gordura saturada
13 g
Hidratos de carbono
14.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Air-Fry Sensor
9 Receitas
Canadá
Canadá
Também pode gostar...
Cauliflower Artichoke Cheese Bake
1h 10min
Falafel Waffle
40min
Pistachio Butter
15min
Low Carb Stuffed Acorn Squash
1h 20min
Tomato, Spinach and Ricotta Quiche (TM5)
1h 30min
Creamy mushrooms with crispy roast potatoes
1h 30min
Leczo (smoked sausage ratatouille)
30min
Butternut Squash and Ginger Soup
Nenhuma avaliação
Chicken Afritada
30min
Berry and polenta porridge
20min
Prosciutto and Mushroom Pizza
2h 45min
Chicken and avocado risoni salad
40min