Dispositivos e acessórios
Salmon with Vegetable Sauce
Preparação 10min
Total 25min
4 portion
Ingredientes
-
salmon fillet, fresh, skin on or skinless795 g
-
salt divided1 ½ tsp
-
black pepper, ground plus ¼ tsp3 - 5 pinches
-
parsley leaf, fresh15 g
-
leek halved lengthways, sliced ( ¼ in.)170 g
-
courgette sliced (1½ in.)200 g
-
water60 g
-
green pea, fresh or frozen140 g
-
mascarpone170 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
11204.2 mg
Proteína
51.8 g
Energia
2615.7 kJ /
625.2 kcal
Gordura
40.7 g
Fibra
3.3 g
Gordura saturada
13 g
Hidratos de carbono
14.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Air-Fry Sensor
9 Receitas
Canadá
Canadá
Também pode gostar...
Moussaka Wraps
50min
Houmous and Grilled Vegetable Wraps
30min
Asparagus, Broccoli and Mushroom Rice
30min
Spinach and Paneer Curry (Diabetes)
Nenhuma avaliação
Chicken Afritada
30min
Bicol Express
45min
Rich mushroom stew with buttermilk dumplings
45min
Tomato Soup with Grilled Cheese
40min
Fish and Avocado Loaf
2h
Creamy Dill Potato Salad with Chicken
50min
Chicken Salad Sandwich Wraps
15min
Chicken Curry (Filipino Style)
35min