Dispositivos e acessórios
Mosselen Marinière
Preparação 5min
Total 25min
4 portie
Ingredientes
-
20 g olijfolieolie20 g
-
prei alleen witte delen, in plakjes gesneden (1 cm)170 - 200 g
-
witte wijn, droog250 g
-
water200 g
-
laurierblad, gedroogd1
-
tijm, verse alleen bladeren2 takjes
-
zout½ tl
-
zwarte peper, gemalen2 - 3 snuifjes
-
mosselen, vers, schoongemaakt800 - 1000 g
-
peterselie, vers fijngehakt, voor de garnering
-
citroen in vieren gesneden, om te besprenkelen
-
stokbrood in plakjes gesneden, om te serveren
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Sódio
948.7 mg
Proteína
27.6 g
Energia
1326.4 kJ /
317 kcal
Gordura
10.1 g
Fibra
1 g
Gordura saturada
1.6 g
Hidratos de carbono
16.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Onze keukens bieden ons een blik op de wereld
31 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Dubai Chocolate Pistacherotsjes
Nenhuma avaliação
Sloppy Gold Rush Burgers
Nenhuma avaliação
Stoofpotje van zeevruchten en varkensvlees
Nenhuma avaliação
Turkse eieren (Cilbir) op Griekse yoghurt met toast en groene salade
30min
De eerste hap: Zalm met Groenten
Nenhuma avaliação
IJs van Mango en Passievrucht
12h
Mojito
5min
One Pot Pasta met Boerenkool en Fontina-kaassaus
Nenhuma avaliação
Napolitaanse Pizza
Nenhuma avaliação
Gebakken Zalm met romige Prei-Courgettesaus
25min
Spaghetti met tomatensaus en champignons
30min
Verse Tomatensoep
30min