Dispositivos e acessórios
Mosselen Marinière
Preparação 5min
Total 25min
4 portie
Ingredientes
-
20 g olijfolieolie20 g
-
prei alleen witte delen, in plakjes gesneden (1 cm)170 - 200 g
-
witte wijn, droog250 g
-
water200 g
-
laurierblad, gedroogd1
-
tijm, verse alleen bladeren2 takjes
-
zout½ tl
-
zwarte peper, gemalen2 - 3 snuifjes
-
mosselen, vers, schoongemaakt800 - 1000 g
-
peterselie, vers fijngehakt, voor de garnering
-
citroen in vieren gesneden, om te besprenkelen
-
stokbrood in plakjes gesneden, om te serveren
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Sódio
948.7 mg
Proteína
27.6 g
Energia
1326.4 kJ /
317 kcal
Gordura
10.1 g
Fibra
1 g
Gordura saturada
1.6 g
Hidratos de carbono
16.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Onze keukens bieden ons een blik op de wereld
31 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Béarnaisesaus
Nenhuma avaliação
Balletjes in tomatensaus
1h 10min
Rijst met kip en champignons
30min
Sangria met Frambozen en Basilicum
40min
Romige pasta met kip en broccoli
30min
Flammekuchen
Nenhuma avaliação
Mediterraans Rozemarijnbrood
1h 55min
Gestoofde Savooiekool op Italiaanse wijze
Nenhuma avaliação
Mango Dessert met Passie Fruit
10min
Pikante Kip met Kokosrijst
Nenhuma avaliação
Risottata Aziatische noedels met groenten
30min
Brusselse Wafels
1h