Gevouwen kruidenbrood

4.3 3 avaliações
Preparação 20min
Total 1h 10min
20 portie

Ingredientes

Deeg
  • water
    300 g
  • verse gist
    40 g
  • suiker
    ½ tl
  • bloem plus extra voor bloem
    600 g
  • zout
    2 tl
  • olie
    50 g
Kruidenboter
  • boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) zacht, in stukjes, plus extra voor het invetten
    120 gram
  • bloem voor bebloemen springvorm
  • teentje knoflook
    1
  • ui gehalveerd
    1
  • peterselie, vers alleen bladeren
    3 stengels
  • basilicum, vers alleen bladeren
    3 stengels
  • zout
    1 tl

Dificuldade

médio


Nutrição por 1 portie

Proteína 4.1 g
Energia 780.1 kJ / 186.5 kcal
Gordura 7.8 g
Fibra 1.6 g
Hidratos de carbono 25.2 g

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100 000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...