Dispositivos e acessórios
Gevouwen kruidenbrood
Preparação 20min
Total 1h 10min
20 portie
Ingredientes
Deeg
-
water300 g
-
verse gist40 g
-
suiker½ tl
-
bloem plus extra voor bloem600 g
-
zout2 tl
-
olie50 g
Kruidenboter
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) zacht, in stukjes, plus extra voor het invetten120 gram
-
bloem voor bebloemen springvorm
-
teentje knoflook1
-
ui gehalveerd1
-
peterselie, vers alleen bladeren3 stengels
-
basilicum, vers alleen bladeren3 stengels
-
zout1 tl
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portie
Proteína
4.1 g
Energia
780.1 kJ /
186.5 kcal
Gordura
7.8 g
Fibra
1.6 g
Hidratos de carbono
25.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Er is altijd een plek aan onze tafel
30 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Limoncello-Taart
2h 30min
Varkensburgers met Gorgonzolasaus en Marsala Peren
Nenhuma avaliação
Sate Ayam
1h 30min
Pizza met parmaham en walnoten
28h
Nasi Goreng
40min
Blue Hawaii
Nenhuma avaliação
Regenboog Veggie Pizza
Nenhuma avaliação
Butter Chicken
1h
Gehaktballen en Aardappelen met Amandelsaus
Nenhuma avaliação
Zoete Aardappel Kaastaart Repen
Nenhuma avaliação
Halve maantjes van courgette en ei met pittige salsa
Nenhuma avaliação
Pre-workout Dadel 'Snicker'
15min