Dispositivos e acessórios
Perziken en pruimen 'Cobbler'
Preparação 25min
Total 1h
4 porties
Ingredientes
Beslag
-
gezouten boter zacht, om in te vetten
-
suiker250 g
-
gezouten boter zacht250 g
-
zelfrijzende bloem250 g
-
eieren, medium (53-63 g)4
-
zeezout1 snuifje
Fruitstoofpot en afwerking
-
perziken gehalveerd, steen verwijderd4
-
pruimen gehalveerd, steen verwijderd4
-
suiker60 g
-
appelsap, alle soorten20 g
-
slagroom (ong. 48% vet)200 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Proteína
16 g
Energia
5990 kJ /
1336 kcal
Gordura
75 g
Fibra
6 g
Hidratos de carbono
158 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Samen thuis genieten
11 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Citroencake
2h
Appel en citroen krans
50min
Candy Cane-koekjes
1h 45min
Driekoningentaart met pompoen
Nenhuma avaliação
Pre-workout Chocolate Chip Cookie Dough
Nenhuma avaliação
Geroosterde aubergines
Nenhuma avaliação
XXL - Pompoensoep
50min
Sojamelk en gestoomde broodjes
Nenhuma avaliação
Sous-vide peren met kaneel
2h 5min
Citroenkoekjes
Nenhuma avaliação
Taart van pindakaas en chocolade
1h 20min
Traditionele vruchtenjam
55min