Rijstschotel met appelen

Nenhuma avaliação
Preparação 30min
Total 1h 45min
10 portie

Ingredientes

  • witte korte korrel rijst, voor rijstpudding
    250 g
  • melk
    800 g
  • boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in stukjes, plus extra voor het invetten
    100 gram
  • zout
    1 snuifje
  • vanillesuiker
    1 tl
  • rum (opcional) naar smaak
    2 - 3 el
  • rozijnen (opcional) naar smaak
    2 - 3 el
  • zure appel geschild, zonder klokhuis, in stukken gesneden
    600 g
  • citroensap, vers geperst
    20 g
  • suiker plus extra om te bestrooien
    80 gram
  • eieren
    5
  • citroen-zout pasta, zelfgemaakt (zie tip)
    1 tl
  • kaneel, gemalen (opcional)
    ½ tl
  • geschaafde amandelen
    100 g

Dificuldade

fácil


Nutrição por 1 portie

Sódio 91.9 mg
Proteína 9.7 g
Energia 1556.6 kJ / 372 kcal
Gordura 18.4 g
Fibra 3 g
Gordura saturada 8 g
Hidratos de carbono 44.4 g

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100 000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...