Spätzle met Asperges en Daslook Roomsaus

4.0 1 avaliação
Preparação 15min
Total 45min
4 portie

Ingredientes

Asperges
  • olie
    20 g
  • asperges, groen schoongemaakt, in diagonale stukken gesneden (3 cm)
    250 g
  • pijnboompitten
    30 g
Daslook roomsaus en montage
  • verse daslook grof gehakt
    20 g
  • uien gehalveerd
    100 g
  • olie
    20 g
  • bloem
    10 g
  • water
    300 g
  • groentebouillonpasta
    1 volle tl
    1 kubus groentebouillonblokje (voor 0,5 l), verkruimeld
  • zout plus extra voor kruiden
    ½ theelepel
  • zwarte peper, gemalen plus extra voor kruiden
    ¼ theelepel
  • verse spätzle (eierpasta)
    500 g
  • rode paprika's ontpit
    200 g
  • room, elk type (van koemelk)
    200 g

Dificuldade

fácil


Nutrição por 1 portie

Sódio 324 mg
Proteína 21 g
Energia 3451 kJ / 825 kcal
Gordura 36 g
Fibra 7.3 g
Gordura saturada 13 g
Hidratos de carbono 106 g

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100 000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...