Dispositivos e acessórios
Glutenvrij Dadel, Appel en Walnoot Thee Brood
Preparação 10min
Total 1h 30min
16 sneetje
Ingredientes
-
olijfolie om in te vetten
-
240 g witte kortkorrelige rijstvolkorenrijst240 g
-
dadels, ontpit100 g
-
appels ongepeld, ontpit en in vieren gesneden140 g
-
bakpoeder, glutenvrij1 ½ tl
-
bicarbonaat van sodium1 tl
-
psylliumvezels1 el
-
zout½ tl
-
gepelde walnoten80 g
-
eieren4
-
water100 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 sneetje
Sódio
201.8 mg
Proteína
3.4 g
Energia
723 kJ /
172 kcal
Gordura
8.4 g
Fibra
2.2 g
Gordura saturada
1.2 g
Hidratos de carbono
22.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Wij vieren onze eigenheid
25 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Lactosevrije Luikse Wafels
1h 30min
De eerste hap: Pastinaak en appelmoes
Nenhuma avaliação
Pikante Worstjes van Rundsvlees
Nenhuma avaliação
Pistache Macarons met Pistache Ganache
Nenhuma avaliação
Kleine Mokken Peperkoekhuisjes
Nenhuma avaliação
Gevouwen kruidenbrood
1h 10min
Fabada Asturiana (Asturiaanse Witte Bonen Stoofpot)
Nenhuma avaliação
Inktvis "à Lagareiro"
Nenhuma avaliação
Glutenvrije mini hazelnoot-confituur gebakjes (Linzer torte)
Nenhuma avaliação
Kimchi
Nenhuma avaliação
Truffel-Parmesaan-Ravioli
3h 30min
Stokbrood met Vegan "Tonijn"
Nenhuma avaliação