Dispositivos e acessórios
Amandelcake
Preparação 15min
Total 50min
12 porties
Ingredientes
-
gepelde amandelen200 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)85 g
-
eiwitten4
-
zout1 snuifje
-
100 g xylitol (suiker-alcohol suikervervanger)suiker100 g
-
eierdooiers4
-
citroen sap en schil1
-
bakpoeder, glutenvrij1 tl
-
amandelschilfers60 g
-
poedersuiker om te bestuiven20 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Sódio
48.4 mg
Proteína
6.4 g
Energia
993 kJ /
237.3 kcal
Gordura
18.2 g
Fibra
2.4 g
Gordura saturada
4.9 g
Hidratos de carbono
14.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Glutenvrij gebak: Puur genieten, zonder compromissen
5 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Stoofpotje van rundvlees, bier en knoedels
Nenhuma avaliação
Aperol® Sour met Aquafaba Foam
10min
Kip in Tomaten-Uiensaus
Nenhuma avaliação
Volkorenbrood
Nenhuma avaliação
Tiramisu Smoothie
5min
Sticky five spice kippenvleugeltjes
Nenhuma avaliação
Gestoomde Chocolade Flan Cake
Nenhuma avaliação
Cijfertaart
Nenhuma avaliação
Muffins met intense chocolade (zonder toegevoegde suiker)
Nenhuma avaliação
Sinaasappel Sponge Cake
1h
Aalsterse Vlaai
1h