Dispositivos e acessórios
Spooky Spaghetti and Meatballs
Preparação 25min
Total 1h 25min
6 portions
Ingredientes
Meatballs
-
olive oil for greasing
-
water1000 g
-
80 g quinoared quinoa80 g
-
onions quartered60 g
-
fine sea salt or to taste1 tsp
-
dried fennel seeds¼ tsp
-
fresh mixed herbs (e.g. parsley, thyme, oregano)30 g
-
ground black pepper1 tsp
-
dried chilli flakes (opcional)½ tsp
-
garlic cloves2
-
turkey meat, boneless and skinless cut in pieces (3 cm) (see tip).550 g
-
large egg1
-
pitted black olives sliced25 - 35
Tomato Sauce
-
onions quartered110 g
-
olive oil30 g
-
garlic cloves2
-
fine sea salt or to taste½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
tinned chopped tomatoes (2 x 400 g tins)800 g
Spooky Spaghetti
-
water1150 g
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
dried spaghetti (see tip)340 g
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Proteína
33 g
Energia
2096 kJ /
501 kcal
Gordura
11 g
Fibra
7 g
Hidratos de carbono
67 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Halloween Treats
20 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Paella
1h
Korean Fried Chicken
3h 10min
Number Cake
2h
Oven Mushroom and Beef Burger
1h
Duck Breast with Parsnip Purée and Red Wine Reduction
50min
Dairy-free Coconut Ice Cream
10h 30min
Gluten-free Bread Sauce
35min
Baked Peaches with Meringue Topping
40min
Cheesy Sweet Potato Bites with Mint-Pea-Purée
1h 20min
Spiced Lamb Roast
29h 50min
Spicy Beef with Red Peppers
30min
Gluten-free Chocolate Cake with Nuts
1h 10min