Dispositivos e acessórios
Mussels Mariniere
Preparação 5min
Total 25min
4 portions
Ingredientes
-
20 g olive oilcooking oil20 g
-
leek white parts only, cut in slices (1 cm)170 - 200 g
-
dry white wine250 g
-
water200 g
-
dried bay leaf1
-
fresh thyme leaves only2 sprigs
-
salt½ tsp
-
ground black pepper2 - 3 pinches
-
fresh mussels, cleaned800 - 1000 g
-
fresh parsley chopped, to garnish
-
lemon cut in quarters, to drizzle
-
baguette cut in slices, to serve
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
948.7 mg
Proteína
27.6 g
Energia
1326.4 kJ /
317 kcal
Gordura
10.1 g
Fibra
1 g
Gordura saturada
1.6 g
Hidratos de carbono
16.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Our Kitchens are a Window to the World
40 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Sweet and Sour Pork Ribs
40min
Caramel Sauce
Nenhuma avaliação
Fillet with Rice, Almonds and Cranberries
1h
Rosé Cream Puff Pastry
3h 30min
Menu: Spaghetti with Hazelnut Sauce and Ham Wraps with Vegetables
Nenhuma avaliação
Duck Pâté and Caramelised Apple on Toasted Baguette (TM5)
Nenhuma avaliação
Cauliflower, Pickled Apple, Beetroot and Ragstone
3h 45min
Buckwheat and Asparagus Risotto
2h
Chicken noodle soup
1h 35min
Chicken Caprese pasta salad
25min
Champagne poached chicken terrine
1h 30min