Dispositivos e acessórios
Mussels Mariniere
Preparação 5min
Total 25min
4 portions
Ingredientes
-
20 g olive oilcooking oil20 g
-
leek white parts only, cut in slices (1 cm)170 - 200 g
-
dry white wine250 g
-
water200 g
-
dried bay leaf1
-
fresh thyme leaves only2 sprigs
-
salt½ tsp
-
ground black pepper2 - 3 pinches
-
fresh mussels, cleaned800 - 1000 g
-
fresh parsley chopped, to garnish
-
lemon cut in quarters, to drizzle
-
baguette cut in slices, to serve
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
948.7 mg
Proteína
27.6 g
Energia
1326.4 kJ /
317 kcal
Gordura
10.1 g
Fibra
1 g
Gordura saturada
1.6 g
Hidratos de carbono
16.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Our Kitchens are a Window to the World
40 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Chicken with Creamy Vegetable Sauce
50min
Carrot coriander soup and tikka salmon with steamed vegetables
35min
Mango Chutney
1h 20min
Pork tenderloin with red wine sauce and vegetables
45min
Pork Tenderloin with Mustard Sauce and Potatoes
1h 5min
Beef Stroganoff
1h
Rooibos and Vanilla Martini
1h 30min
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30min
Mai Tai
10min
Beef and Feta Koftas
1h 20min
Lime panna cotta with gin and finger lime granita
24h 30min
Mushroom and chicken vol-au-vents
1h 40min