Vegetable Massaman curry

4.4 5 avaliações
Preparação 15min
Total 45min
6 portions

Ingredientes

  • roasted unsalted peanuts
    100 g
  • peanut oil plus extra to drizzle
    20 g
  • onion (approx. 180 g), cut into quarters
    1
  • long red chilli deseeded and cut into halves
    1
  • Massaman curry paste
    120 g
  • water
    400 g
  • tamarind paste
    20 g
  • palm sugar
    20 g
  • fish sauce vegan
    15 g
  • Vegetable stock paste
    2 tsp
  • cinnamon quill
    1
  • makrut lime leaves
    3
  • red potatoes peeled and cut into pieces (2 cm)
    400 g
  • sea salt to season
  • button mushrooms cut into halves
    100 g
  • fresh oyster mushrooms cut into halves
    100 g
  • eggplant cut into cubes (1-2 cm)
    400 g
  • canned coconut cream
    270 g
  • canned chickpeas (400 g), rinsed and drained
    1 can
  • green beans cut into halves
    100 g
  • fresh coriander leaves to garnish

Dificuldade

fácil


Nutrição por 1 portion

Sódio 1529.5 mg
Proteína 17.1 g
Energia 2025.5 kJ / 484.1 kcal
Gordura 24.2 g
Fibra 14.5 g
Gordura saturada 10.5 g
Hidratos de carbono 56.4 g

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100 000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...