Dispositivos e acessórios
Dried Scallop Fish Slice Congee
Preparação 5min
Total 30min
5 portions
Ingredientes
-
fish fillets (threadfin), with skin, sliced400 g
-
toasted sesame oil2 tsp
-
salt1 tsp
-
cornflour (starch)1 tsp
-
white pepper powder½ tsp
-
white Jasmine rice rinsed120 g
-
dried scallops (approx. 20g), soaked to soften2
-
chicken stock1500 g
-
fresh ginger shredded, soaked in water30 g
-
spring onions thinly sliced1 sprig
-
fresh red chilli sliced1
-
fried garlic1 tbsp
-
white pepper powder1 pinch
-
soy sauce1 tbsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1022.6 mg
Proteína
28 g
Energia
1466.2 kJ /
350.4 kcal
Gordura
7.6 g
Fibra
0.6 g
Gordura saturada
1.8 g
Hidratos de carbono
40.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
We can Work Magic out of Simple Things
37 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Pork Adobo
55min
Stir Fried Pork with Chillies
25min
Fruit Ice Cream
5min
Red Date Longan Peach Gum Dessert
1h 5min
Green Papaya Fish Soup
2h 15min
Cereal Prawns
30min
Braised Dongpo Pork
Nenhuma avaliação
Bitter Gourd Salted Vege Soup
1h 15min
Braised Potatoes With Mince Meat
30min
Steamed Pepper Chicken
1h 45min
Ginger Pork
25min
Stir Fried French Beans
15min