Dispositivos e acessórios
Pork fillet with paprika cream sauce and linguine
Preparação 15min
Total 1h 20min
4 portions
Ingredientes
-
lean pork fillets silver skin and tendons removed, room temperature (approx. 230 g each)2
-
sea salt plus extra to season½ tsp
-
ground black pepper plus extra to season½ tsp
-
prosciutto8 slices
-
garlic cloves2
-
onion60 g
-
red capsicum cut in pieces (3 cm)200 g
-
extra virgin olive oil20 g
-
chopped tomatoes (400 g)1 can
-
cream200 g
-
water300 g
-
tomato paste20 g
-
smoked paprika1 tsp
-
dried chilli flakes½ tsp
-
dried oregano½ tsp
-
Vegetable stock paste1 tsp
-
dry Marsala wine30 g
-
white sugar1 tsp
-
hot water to fill just over 1 litre mark400 - 500 g
-
linguine pasta300 g
-
cream cheese80 g
-
crème fraîche80 g
-
fresh parsley chopped, to sprinkle (optional)
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1307.1 mg
Proteína
74.9 g
Energia
4287.3 kJ /
1024.7 kcal
Gordura
47.2 g
Fibra
5.5 g
Gordura saturada
22.6 g
Hidratos de carbono
70.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Portuguese bread
3h 30min
Lasagne with fresh spinach pasta
2h 20min
"Marry me" chicken pasta
35min
Chicken and mushroom rice
45min
Chicken, bacon, pumpkin and spinach risotto
40min
Slow-cooked lamb Madras
2h 15min
NZ mustard sauce
15min
Mushroom risotto
30min
Beer batter fish
40min
Smoked salmon terrine
24h 25min
Macaroni carbonara
30min
Quick pulled pork in beer sauce
35min