Dispositivos e acessórios
Sayur Asem
Preparação 5min
Total 15min
4 portions
Ingredientes
-
garlic cloves3
-
onions cut in halves80 g
-
fresh red chillies4
-
bird's eye chilli (chilli padi)4
-
dried shrimp soaked to soften50 g
-
fresh turmeric5 g
-
candlenuts (buah keras)2
-
shrimp paste (belacan)5 g
-
water1300 g
-
dried tamarind piece1
-
tamarind paste2 tbsp
-
fresh lemongrass whote part only, bruised1
-
kaffir lime leaves2
-
salt1 tsp
-
sugar adjust to taste1 tsp
-
corn (approx. 1 corn), cut in 4 pieces150 g
-
long beans cut in 4 cm length150 g
-
tomatoes cut in quarters1
-
vegetable stock cube1 tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1023.3 mg
Proteína
10.6 g
Energia
887.1 kJ /
212 kcal
Gordura
2.1 g
Fibra
1.8 g
Gordura saturada
0.3 g
Hidratos de carbono
15.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
We can Work Magic out of Simple Things
37 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Sambal Zucchini Noodles
Nenhuma avaliação
BBQ Seasoning
Nenhuma avaliação
Easy chicken congee with Chinese sausage and mushrooms
35min
Slow Cooked Corn (Metric)
40min
Black sesame cream soup
15min
Wolf Herring Fish Dumplings
30min
Curry Mee
30min
Cereal Prawns
30min
Sup Kambing (Aromatic Lamb Soup)
2h 20min
Sambal Tumis Udang (Prawn Sambal)
30min
Sambal Udang Petai (Spicy Stinky Bean Prawns)
20min
Kuih Semprit (Custard Cookies)
50min