Dispositivos e acessórios
Sayur Asem
Preparação 5min
Total 15min
4 portions
Ingredientes
-
garlic cloves3
-
onions cut in halves80 g
-
fresh red chillies4
-
bird's eye chilli (chilli padi)4
-
dried shrimp soaked to soften50 g
-
fresh turmeric5 g
-
candlenuts (buah keras)2
-
shrimp paste (belacan)5 g
-
water1300 g
-
dried tamarind piece1
-
tamarind paste2 tbsp
-
fresh lemongrass whote part only, bruised1
-
kaffir lime leaves2
-
salt1 tsp
-
sugar adjust to taste1 tsp
-
corn (approx. 1 corn), cut in 4 pieces150 g
-
long beans cut in 4 cm length150 g
-
tomatoes cut in quarters1
-
vegetable stock cube1 tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1023.3 mg
Proteína
10.6 g
Energia
887.1 kJ /
212 kcal
Gordura
2.1 g
Fibra
1.8 g
Gordura saturada
0.3 g
Hidratos de carbono
15.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
We can Work Magic out of Simple Things
37 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Beef Rendang
1h 30min
Chicken and Prawn Siew Mai
45min
Condensed Milk Dalgona Coffee
10min
Jawa Mee with Cuttlefish Sambal
3h 30min
Sambal Matah (Balinese Sambal)
20min
Sliced Fish Tofu Soup
2h 10min
Sambal Kangkung
10min
Sambal Balado (Indonesian Spicy Sauce)
25min
Ayam Masak Lemak Cili Api
20min
Daging Kicap Meletup (Spicy Soy Beef)
45min
Sambal Tumis
1h 10min
Sambal Udang Petai (Spicy Stinky Bean Prawns)
20min