Dispositivos e acessórios
Zoete aardappel pannenkoekjes met rabarber-anijs compote
Preparação 25min
Total 25min
4 porties
Ingredientes
-
wortelen in stukken (± 5 cm)150 g
-
sjalot1
-
zoete aardappelen in stukken300 g
-
eieren3
-
bloem100 g
-
bakpoeder½ tl
-
grove havervlokken60 g
-
currypoeder1 el
-
zout1 ½ tl
-
gedroogde chilivlokken½ tl
-
komijnzaad¼ tl
-
olie om te bakken
Rabarber-anijs compote
-
rabarber geschild, in stukken (2 cm)800 g
-
anijsschnaps (bv. Pernod)20 g
-
suiker50 g
-
water40 g
-
maïzena (zetmeel)2 tl
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Proteína
12.8 g
Energia
2076.8 kJ /
497 kcal
Gordura
16.2 g
Fibra
12.7 g
Hidratos de carbono
65 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Rabarber
10 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Tarbot in champagnesaus
Nenhuma avaliação
Mediterrane paprika's
Nenhuma avaliação
Smoothie trio
10min
Geraspte Wortelsalade
10min
Mokka-pompoen frappuccino
20min
Burgers van aardappelbeignets en spinazie
35min
Salade van bloemkool, zoete aardappel en noten
40min
Russische rode bietensalade
1h 10min
Wortelsalade met sesamcrackers
1h
Amandel-, kokos- en chocoladekoekjes (zonder toegevoegde suiker)
35min
Pompoenbrood
1h 45min
Veenbes & rode biet koekjes
2h 40min