
Versões compatíveis
Zoete aardappel pannenkoekjes met rabarber-anijs compote
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 150 g wortelen in stukken (± 5 cm)
- 1 sjalot
- 300 g zoete aardappelen in stukken
- 3 eieren
- 100 g bloem
- ½ tl bakpoeder
- 60 g grove havervlokken
- 1 el currypoeder
- 1 ½ tl zout
- ½ tl gedroogde chilivlokken
- ¼ tl komijnzaad
- olie om te bakken
Rabarber-anijs compote
- 800 g rabarber geschild, in stukken (2 cm)
- 20 g anijsschnaps (bv. Pernod)
- 50 g suiker
- 40 g water
- 2 tl maïzena (zetmeel)
- Nutrição
- por 1 portie
- Energia
- 497 kcal / 2076.8 kJ
- Proteína
- 12.8 g
- Gordura
- 16.2 g
- Hidratos de carbono
- 65 g
- Fibra
- 12.7 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Gestoomde rode biet met romige walnotensaus
Nenhuma avaliação
Wintergroente en rundvlees cholent
4h 30min
Zoete aardappel muffins met walnoten
1h
Gehakte uien
5min
Op Thaise wijze gebakken vis in bananenblad met gemengde salade
1h
Boekweit met champignons
25min
Slowcooken wortelgroenten en gemengde granen
3h 15min
200-300 g ui glaceren
Nenhuma avaliação
Kip met citroen
50min
Rijstcake met zoete azukiboonpasta
Nenhuma avaliação
Eend met vijfkruidenpoeder, champignons, aziatische groenten en rijst
1h 5min
Menu met groentevelouté, kip met mosterdsaus en gestoomde groenten
45min