Dispositivos e acessórios
Zoete aardappel pannenkoekjes met rabarber-anijs compote
Preparação 25min
Total 25min
4 porties
Ingredientes
-
wortelen in stukken (± 5 cm)150 g
-
sjalot1
-
zoete aardappelen in stukken300 g
-
eieren3
-
bloem100 g
-
bakpoeder½ tl
-
grove havervlokken60 g
-
currypoeder1 el
-
zout1 ½ tl
-
gedroogde chilivlokken½ tl
-
komijnzaad¼ tl
-
olie om te bakken
Rabarber-anijs compote
-
rabarber geschild, in stukken (2 cm)800 g
-
anijsschnaps (bv. Pernod)20 g
-
suiker50 g
-
water40 g
-
maïzena (zetmeel)2 tl
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Proteína
12.8 g
Energia
2076.8 kJ /
497 kcal
Gordura
16.2 g
Fibra
12.7 g
Hidratos de carbono
65 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Rabarber
10 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Met Pruimen gevulde Aardappelknoedels met Vanillesaus
Nenhuma avaliação
Oost-Europese brunch
Nenhuma avaliação
Maanzaad pannenkoeken met rabarbercompote
55min
Mini champignon pasteitjes
1h 45min
Rood pizzadeeg met burrata en gebakken aubergines en courgettes
3h 45min
Nyonya kip-curry bun
Nenhuma avaliação
Graubünden gerstsoep
Nenhuma avaliação
Gepaneerde hamburger van kalkoen en spinazie
35min
Gestoomde Chinese groenten
30min
Sinaasappelconfituur met Campari
1h 35min
Wortelsalade met sesamcrackers
1h
Gebakken spinazie met eieren
40min