Versões compatíveis
Zoete aardappel pannenkoekjes met rabarber-anijs compote
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 300 g zoete aardappelen, in stukken
- 150 g wortelen, in stukken (± 5 cm)
- 1 sjalot
- 100 g bloem
- 3 eieren
- ½ tl bakpoeder
- 60 g grove havervlokken
- ½ tl gedroogde chilivlokken
- 1 el currypoeder
- 1 ½ tl zout
- ¼ tl komijnzaad
- olie om te bakken
Rabarber-anijs compote
- 800 g rabarber, geschild, in stukken (2 cm)
- 20 g anijsschnaps (bv. Pernod)
- 50 g suiker
- 40 g water
- 2 tl maïzena (zetmeel)
- Nutrição
- por 1 portie
- Energia
- 2076.8 kJ / 497 kcal
- Proteína
- 12.8 g
- Hidratos de carbono
- 65 g
- Gordura
- 16.2 g
- Fibra
- 12.7 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Rijst met groentemix
55 min
Geel gekleurde eieren
55 min
Risotto met oesterzwam en champagne
35 min
Gerookte Mexicaanse bonensoep
Nenhuma avaliação
Flatbread met peer en geitenkaas
3小时
Meal Prep - Eieren | Volkoren speltbrood, avocado-ei spread, groentesap
1h 30min
Paastuin
Nenhuma avaliação
Bloemkool korma
2 Std. 20 Min
Gierst met kip en curry
35 min
Op Mediterrane wijze in zoutkorst gebakken vis met gekarameliseerde venkel
Nenhuma avaliação
Mediterrane visschotel
1h 30min
Kabeljauw in tomatensaus
30 min