Dispositivos e acessórios
Baked artichoke dip
Preparação 5min
Total 35min
420 gram
Ingredientes
-
Parmesan cheese crust removed and cut into cubes (3 cm)130 g
-
garlic clove1
-
mayonnaise (good quality) (see Tips)250 g
-
marinated artichoke hearts drained200 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 50 g
Sódio
411.2 mg
Proteína
6.5 g
Energia
761.9 kJ /
181 kcal
Gordura
14 g
Fibra
2.3 g
Gordura saturada
3.9 g
Hidratos de carbono
6.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Pineapple and orange glazed ham
2h
Smoked salmon mousse
5min
Capsicum and sun-dried tomato dip
5min
Watermelon canapés with whipped feta and walnuts
20min
Mixed tomato and labne salad
24h 20min
Leek and smoked salmon dip
55min
Carrot, feta and mint salad
40min
Hot Artichoke Dip
30min
Chunky basil pesto dip
10min
Camembert with cranberries and almonds
30min
Cranberry and rosemary chutney
40min
Date, orange and olive oil cake with salted white chocolate ice cream (Shane Delia)
9h 50min