Dispositivos e acessórios
Baked artichoke dip
Preparação 5min
Total 35min
420 gram
Ingredientes
-
Parmesan cheese crust removed and cut into cubes (3 cm)130 g
-
garlic clove1
-
mayonnaise (good quality) (see Tips)250 g
-
marinated artichoke hearts drained200 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 50 g
Sódio
411.2 mg
Proteína
6.5 g
Energia
761.9 kJ /
181 kcal
Gordura
14 g
Fibra
2.3 g
Gordura saturada
3.9 g
Hidratos de carbono
6.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Capsicum and sun-dried tomato dip
5min
Smoked salmon mousse
5min
Pineapple and orange glazed ham (MEATER+®)
2h
Hot Artichoke Dip
30min
Melted Brie with basil and lemon pesto
30min
Beetroot and tequila cured salmon
24h 20min
Miso coleslaw
20min
Camembert with cranberries and almonds
30min
Sherbet mimosas
10min
Olive and Thyme Goat Cheese Dip
10min
Herbed Goat Cheese Crostini with Tapenade
45min
Gin and lime pie
3h 10min