Dispositivos e acessórios
Baked artichoke dip
Preparação 5min
Total 35min
420 gram
Ingredientes
-
Parmesan cheese crust removed and cut into cubes (3 cm)130 g
-
garlic clove1
-
mayonnaise (good quality) (see Tips)250 g
-
marinated artichoke hearts drained200 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 50 g
Sódio
411.2 mg
Proteína
6.5 g
Energia
761.9 kJ /
181 kcal
Gordura
14 g
Fibra
2.3 g
Gordura saturada
3.9 g
Hidratos de carbono
6.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Porcini mushroom salt
5min
Rosemary salt
24h 5min
Rosti canapé cups with Thermomix cutter
40min
Gorgonzola cheesecakes with pear jam
45min
Strawberry salad with caramelised sherry vinaigrette
25min
Mixed tomato and labne salad
24h 20min
Beetroot, pear and blue cheese salad
1h 10min
Smoked salmon mousse
5min
Cranberry and rosemary chutney
40min
Chocolate and anise fruit bark
2h 20min
Beetroot, Parmesan and cashew dip
5min
Capsicum and sun-dried tomato dip
5min