Dispositivos e acessórios
Spicy tuna dip
Preparação 5min
Total 5min
10 portions
Ingredientes
-
canned tuna in oil with chilli180 g
-
red onion cut into pieces40 g
-
garlic cloves2
-
water crackers55 g
-
tomato paste90 g
-
red wine vinegar20 g
-
Aleppo pepper or dried chilli flakes¼ tsp
-
extra virgin olive oil60 g
-
sea salt¼ tsp
-
pitted Kalamata olives30 g
-
anchovy fillets (opcional) in oil3
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
194.5 mg
Proteína
5.9 g
Energia
498.7 kJ /
119.2 kcal
Gordura
8.2 g
Fibra
0.8 g
Gordura saturada
1.2 g
Hidratos de carbono
5.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Thermomix® Everyday Summer 2024/2025
74 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Tiramisu canelé (Lode Pies)
51h 35min
Tomahawk steak with porcini mustard rub
1h 50min
Lime and ginger dressing
30min
Vegan Roasted Pepper and Cashew Toasts
30min
Protein packed fluffy banana pancakes
30min
Lemon and Parmesan Chicken with Spiralized Zucchini Pasta
30min
Pickled red onions (Thermomix® Cutter, using modes)
1h 50min
Japanese ramen noodles
1h
Risotto pomodori with burrata
30min
Fresh tomato salsa (Pico de gallo)
15min
Sugar-free strawberry pistachio slice
50min
Pasta with tomato, bacon and mushroom
35min