Dispositivos e acessórios
Spicy tuna dip
Preparação 5min
Total 5min
10 portions
Ingredientes
-
canned tuna in oil with chilli180 g
-
red onion cut into pieces40 g
-
garlic cloves2
-
water crackers55 g
-
tomato paste90 g
-
red wine vinegar20 g
-
Aleppo pepper or dried chilli flakes¼ tsp
-
extra virgin olive oil60 g
-
sea salt¼ tsp
-
pitted Kalamata olives30 g
-
anchovy fillets (opcional) in oil3
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
194.5 mg
Proteína
5.9 g
Energia
498.7 kJ /
119.2 kcal
Gordura
8.2 g
Fibra
0.8 g
Gordura saturada
1.2 g
Hidratos de carbono
5.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Thermomix® Everyday Summer 2024/2025
74 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Crispy smashed potato salad with whipped feta
1 Std. 35 Min
Crunchy broccoli salad with speck (TM6)
10 Min
Broccoli, red capsicum and pine nut salad
10 Min
Thai watermelon salad
50 Min
Shakshuka in the Varoma
30 Min
Cookidoo 10th Anniversary cake
4 Std.
Korean Fried Chicken
3 Std. 10 Min
Crunchy salad with green goddess dressing (Diabetes,Thermomix® Cutter, using modes)
20 Min
Zesty Green Goddess Power Salad
20 Min
Creamy "Cambodian" style fish curry
40 Min
Vegan burgers
45 Min
Creamy coconut chicken curry (open cooking)
30 Min