Dispositivos e acessórios
Koolhydraatarm Broodje met Spek en Spiegelei
Preparação 25min
Total 1h 30min
4 porties
Ingredientes
-
groene olijven, ontpit60 g
-
roomkaas150 g
-
yoghurt150 g
-
eieren, medium (53-63 g)7
-
baksoda1 tl
-
zout1 tl
-
gemalen lijnzaad60 g
-
amandelmeel80 g
-
lijnzaad plus 1 theelepel extra om te bestrooien2 eetlepel
-
spek, elk soort12 sneetjes
-
basilicum pesto8 tl
-
avocado kern en schil verwijderd, in plakjes1
-
hete chili-olie
-
verse peterselie fijngehakt, voor de garnering
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Sódio
2019.1 mg
Proteína
38.7 g
Energia
4361.7 kJ /
1042.5 kcal
Gordura
92.2 g
Fibra
9.9 g
Gordura saturada
26.3 g
Hidratos de carbono
19.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Low Carb broodjes
5 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Pico de Gallo
Nenhuma avaliação
Pizza met 'nduja en caciocavallo-kaas
Nenhuma avaliação
Krokante Onsen Eieren met Kool
Nenhuma avaliação
Vegan jus
40min
Matzeballen
Nenhuma avaliação
Oriëntaalse brunch
Nenhuma avaliação
Bloedige hersenspaghetti
13h 30min
Chai latte parfait
15h 5min
Pierogi met vlees
1h
Levercake
1h 50min
Dubai Chocolate Pannenkoekjes
Nenhuma avaliação
Vegan Gehaktballetjes (Vleesloze Rauwe Gehaktballetjes)
Nenhuma avaliação