Dispositivos e acessórios
Minted Mushy Peas with Crème Fraîche
Preparação 5min
Total 20min
4 portions
Ingredientes
-
water600 g
-
garlic cloves2
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
frozen green peas400 g
-
unsalted butter20 g
-
crème fraîche2 Tbsp
-
fresh mint leaves (approx. 10-15 g)1 bunch
-
ground black pepper¼ tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
6.4 g
Energia
583 kJ /
139 kcal
Gordura
8 g
Hidratos de carbono
10.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
The British Isles on a Plate
88 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Twice-Baked Watercress, Goat's Cheese and Hazelnut Soufflé
1h 10min
Mushroom and Parmesan Risotto
40min
Moroccan Lamb with Chopped Salad
13h 15min
Crab Cakes
1h 35min
Lamb and Leek Pie
2h
Salmon Terrine with Peppered Crème Fraîche
1h 20min
Shallot Tarte Tatin
2h
Fillet of Beef, Mushroom and Stilton Rarebit Tarts with Celeriac Purée
2h 10min
Creamy Pea Soup with Serrano Chips
30min
Parsnip and bean mash
25min
Duck with Blackberry Sauce and Celeriac Mash
40min
Chestnut and Cranberry Stuffing
1h 55min