
Dispositivos e acessórios
Caramel peach brioche
Preparação 30min
Total 2h 15min
8 portions
Ingredientes
Brioche
-
white sugar50 g
-
lemon peel only, no white pith1
-
milk120 g
-
unsalted butter30 g
-
dried instant yeast2 tsp
-
egg1
-
baker's flour320 g
-
sea salt½ tsp
Caramel sauce
-
white sugar250 g
-
pouring (whipping) cream200 g
-
water30 g
-
lemon juice1 tsp
-
unsalted butter30 g
Assembly
-
cream cheese softened120 g
-
baker's flour to dust
-
cinnamon sugar to sprinkle1 tbsp
-
yellow peach ripe, unpeeled, stone removed and cut into 12 wedges1
-
flaked almonds toasted (see Tips)1 tbsp
Nutrição por 1 portion
Energia
524.8 kcal /
2195.8 kJ
Proteína
8.4 g
Gordura
22.9 g
Hidratos de carbono
73.5 g
Fibra
1.9 g
Gordura saturada
13.1 g
Sódio
203.3 mg
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Mini chocolate bundts
45min
JJ's curry powder
30min
Nanaimo Bars
3h 5min
Yiayia's Pastitsio
1h 40min
Cherry tomato and red onion focaccia (Nico Moretti)
2h 20min
Magnolia Kitchen signature chocolate cake with dark chocolate ganache
28h 15min
Magnolia Kitchen macadamia and white chocolate brioche scrolls
5h 35min
Liquorice ice cream
8h 30min
Buttermilk loaf baked in a cast iron pot
2h 25min
Boston Bun
2h 45min
Ham and cheese cruffins
3h
Thermomumma white sandwich bread loaf
3h 30min