Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Brioche
- 50 g white sugar
- 1 lemon, peel only, no white pith
- 120 g milk
- 30 g unsalted butter
- 2 tsp dried instant yeast
- 1 egg
- 320 g baker's flour
- ½ tsp sea salt
Caramel sauce
- 250 g white sugar
- 200 g pouring (whipping) cream
- 30 g water
- 1 tsp lemon juice
- 30 g unsalted butter
Assembly
- 120 g cream cheese, softened
- baker's flour, to dust
- 1 tbsp cinnamon sugar, to sprinkle
- 1 yellow peach, ripe, unpeeled, stone removed and cut into 12 wedges
- 1 tbsp flaked almonds, toasted (see Tips)
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2195.8 kJ / 524.8 kcal
- Proteína
- 8.4 g
- Hidratos de carbono
- 73.5 g
- Gordura
- 22.9 g
- Gordura saturada
- 13.1 g
- Fibra
- 1.9 g
- Sódio
- 203.3 mg
Receitas alternativas
Edna's lemon curd tea cakes
30min
Boston Bun
2 Std. 45 Min
Thirty second whole orange cake
1h 15min
Chicken Katsu Sandwich Sushi (Onigirazu)
1 Std. 30 Min
Freeform bread with filling
1 Std. 35 Min
Persian honeycomb bark
1 Std. 30 Min
Buttermilk loaf baked in a cast iron pot
2 godz. 25 min
Edna's lemon curd teacake
40min
Hot cross bun loaf
2h 40min
Walnut cake with coffee frosting
1 Std. 10 Min
Raw snickers slice
55 Min
Lemon curd (TM6)
15min