Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Brioche
- 50 g white sugar
- 1 lemon, peel only, no white pith
- 120 g milk
- 30 g unsalted butter
- 2 tsp dried instant yeast
- 1 egg
- 320 g baker's flour
- ½ tsp sea salt
Caramel sauce
- 250 g white sugar
- 200 g pouring (whipping) cream
- 30 g water
- 1 tsp lemon juice
- 30 g unsalted butter
Assembly
- 120 g cream cheese, softened
- baker's flour, to dust
- 1 tbsp cinnamon sugar, to sprinkle
- 1 yellow peach, ripe, unpeeled, stone removed and cut into 12 wedges
- 1 tbsp flaked almonds, toasted (see Tips)
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2195.8 kJ / 524.8 kcal
- Proteína
- 8.4 g
- Hidratos de carbono
- 73.5 g
- Gordura
- 22.9 g
- Gordura saturada
- 13.1 g
- Fibra
- 1.9 g
- Sódio
- 203.3 mg
Receitas alternativas
Buttermilk loaf baked in a cast iron pot
2 godz. 25 min
Placki (Thermomix® Cutter, TM6)
35min
Ratatouille Galette (Thermomix® Cutter, TM6)
1 Std. 40 Min
Festive camembert wreath
1h 50min
Pickled cabbage salad (Thermomix® Cutter, TM6)
10min
Chocolate and strawberry domes
51 Std.
Steamed Raspberry Jam Pudding
2hod. 50min
Chinese-style chicken
25min
Edna's lemon curd tea cakes
30min
Ginger fluff
50 dk
Cheese and bacon rolls
2h
Thirty second whole orange cake
1sa 15 dk