Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 120 g white sugar
- 1 tsp natural vanilla extract
- 1 ½ tsp ground cinnamon
- 50 g water
- 4 Buerre Bosc pears (firm), peeled, cored and cut into halves (see Tips)
- water, to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
- 30 g lemon juice (approx. ½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder
- flaked almonds, toasted, to serve
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1078.4 kJ / 256.8 kcal
- Proteína
- 1.9 g
- Hidratos de carbono
- 49.5 g
- Gordura
- 2.7 g
- Gordura saturada
- 0.2 g
- Fibra
- 6.3 g
- Sódio
- 4.3 mg
Receitas alternativas
Yoghurt with apple and blueberry compote
13h
Runny custard
15 Min
Sous vide pears with cinnamon sauce (TM5)
2 godz.
Sous-vide strawberries with white chocolate mousse
2 godz.
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2óra 20p
Sous vide chicken ballotine with red capsicum sauce (TM6)
2h 5min
Sautéed capsicum (200 g)
15 Min
Butterscotch panna cotta with pear sorbet (Mark Southon)
25h 20min
Browned eschalots (250-350 g)
25 min.
Sautéed eschalots (250-350 g)
Nenhuma avaliação
Lemon curd (TM6)
15 Min
Yoghurt with red berry coulis
13hod. 20min