
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 120 g white sugar
- 1 tsp natural vanilla extract
- 1 ½ tsp ground cinnamon
- 50 g water
- 4 Buerre Bosc pears (firm), peeled, cored and cut into halves (see Tips)
- water to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
- 30 g lemon juice (approx. ½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder
- flaked almonds toasted, to serve
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 256.8 kcal / 1078.4 kJ
- Proteína
- 1.9 g
- Gordura
- 2.7 g
- Hidratos de carbono
- 49.5 g
- Fibra
- 6.3 g
- Gordura saturada
- 0.2 g
- Sódio
- 4.3 mg
Receitas alternativas
Sous vide fillet steak with gin and peppercorn sauce
2h 20min
Sous vide pears with cinnamon sauce (TM5)
2h
Christmas spice mix
5min
Chilli pineapple with coconut crumbs (TM6)
3h 35min
Bananas with coconut cinnamon sauce
30min
Rare beef steak with herb garlic butter
2h 15min
Saffron and cardamom poached pears
40min
Sous vide salmon with avocado cream (TM6)
1h 5min
Sous-vide strawberries with white chocolate mousse
2h
Sous vide rare beef steak with béarnaise sauce (TM5)
2h 20min
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2h 20min
Yoghurt with red berry coulis
13h 20min