
Dispositivos e acessórios
Sous vide pears with cinnamon sauce (TM6)
Preparação 15min
Total 2h
4 portions
Ingredientes
-
white sugar120 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
ground cinnamon1 ½ tsp
-
water50 g
-
Buerre Bosc pears (firm), peeled, cored and cut into halves (see Tips)4
-
water to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
-
lemon juice (approx. ½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder30 g
-
flaked almonds toasted, to serve
Nutrição por 1 portion
Energia
256.8 kcal /
1078.4 kJ
Proteína
1.9 g
Gordura
2.7 g
Hidratos de carbono
49.5 g
Fibra
6.3 g
Gordura saturada
0.2 g
Sódio
4.3 mg
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Sous vide (TM6) with blade cover
7 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia