Dispositivos e acessórios
Chocolate and pear cake
Preparação 10min
Total 1h 30min
12 portion
Ingredientes
-
butter cut into pieces, plus extra for greasing100 g
-
plain flour plus extra for dusting230 g
-
dark chocolate broken into pieces150 g
-
caster sugar200 g
-
natural yoghurt120 g
-
full cream milk80 g
-
eggs3
-
vanilla bean paste1 tsp
-
potato flour70 g
-
salt1 pinch
-
baking powder2 tsp
-
pears (approx. 250 g), peeled and cut into slices (1 cm)2
-
cocoa powder2 tbsp
-
icing sugar for dusting2 tbsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
104.3 mg
Proteína
5.8 g
Energia
1393.4 kJ /
331.8 kcal
Gordura
12.7 g
Fibra
2.3 g
Gordura saturada
7.5 g
Hidratos de carbono
49 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Italian cuisine: Desserts
7 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Black forest cake
5h
Apple tea cakes
1h 10min
Yoyo slice
2h 30min
Apple cake
1h
Apple shortcake
1h 50min
Raspberry and lemon flan
1h
Impossible coconut pie
1h 30min
Mixed berry clafoutis
40min
Chocolate truffle cake
2h 15min
Banana tart tartin with chocolate sorbet
27h 35min
Hazelnut banana bread
1h 15min
Macaroons
40min