Dispositivos e acessórios
Chocolate and pear cake
Preparação 10min
Total 1h 30min
12 portion
Ingredientes
-
butter cut into pieces, plus extra for greasing100 g
-
plain flour plus extra for dusting230 g
-
dark chocolate broken into pieces150 g
-
caster sugar200 g
-
natural yoghurt120 g
-
full cream milk80 g
-
eggs3
-
vanilla bean paste1 tsp
-
potato flour70 g
-
salt1 pinch
-
baking powder2 tsp
-
pears (approx. 250 g), peeled and cut into slices (1 cm)2
-
cocoa powder2 tbsp
-
icing sugar for dusting2 tbsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
104.3 mg
Proteína
5.8 g
Energia
1393.4 kJ /
331.8 kcal
Gordura
12.7 g
Fibra
2.3 g
Gordura saturada
7.5 g
Hidratos de carbono
49 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Italian cuisine: Desserts
7 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Chocolate pudding
6h 30min
Apple cake
1h
Lemon cake
2h
Yoghurt cake
1h 40min
Mixed berry clafoutis
40min
Banana cupcakes with peanut butter frosting
1h
Chocolate truffle cake
2h 15min
Mini French apple cakes
1h 35min
Baked cherry crumble cheesecake
1h 25min
Whole orange cake with spiced syrup
2h 20min
Chocolate fondant cake
40min
Orange and almond cake
2h 20min