Dispositivos e acessórios
Gluten free flatbreads
Preparação 35min
Total 40min
8 portions
Ingredientes
-
gluten free flour mix (see Tips)350 g
-
gluten free baking powder (see Tips)1 tbsp
-
salt1 ½ tsp
-
water110 g
-
full cream milk50 g
-
olive oil2 tbsp
-
gluten free cornflour for dusting
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
629 mg
Proteína
1.9 g
Energia
896.3 kJ /
213.4 kcal
Gordura
5.3 g
Fibra
0.5 g
Gordura saturada
0.9 g
Hidratos de carbono
36.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Good food, gluten free
94 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Gluten-free goodness pastry
1h
Gluten free chocolate halva cake
1h
Gluten free Worcestershire sauce
1h 10min
Gluten free tortillas
40min
Gluten free flour mix
10min
Gluten free shortcrust pastry
1h 40min
Gluten free rough puff pastry
1h 15min
Gluten free hot cross buns
3h 25min
Gluten free pita bread
1h 15min
Gluten free sourdough bread
192h 20min
Gluten free pizza base
35min
Cheesy biscuits
1h 25min