Dispositivos e acessórios
Gluten free flatbreads
Preparação 35min
Total 40min
8 portions
Ingredientes
-
gluten free flour mix (see Tips)350 g
-
gluten free baking powder (see Tips)1 tbsp
-
salt1 ½ tsp
-
water110 g
-
full cream milk50 g
-
olive oil2 tbsp
-
gluten free cornflour for dusting
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
629 mg
Proteína
1.9 g
Energia
896.3 kJ /
213.4 kcal
Gordura
5.3 g
Fibra
0.5 g
Gordura saturada
0.9 g
Hidratos de carbono
36.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Good food, gluten free
94 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Almond milk jellies with fruit coulis
4h 55min
Gluten free shortbread
1h 20min
Gluten free baking powder
5min
Gluten free tortillas
40min
Gluten free self-raising flour
10min
Gluten free flour mix
10min
Gluten free shortcrust pastry
1h 40min
Gluten free hot cross buns
3h 25min
Sun-dried tomato and pepita bread
2h
Gluten free sourdough bread
192h 20min
Gluten free pita bread
1h 15min
Gluten free Christmas fruit cake
7h 35min