Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 350 g gluten free flour mix (see Tips)
- 1 tbsp gluten free baking powder (see Tips)
- 1 ½ tsp salt
- 110 g water
- 50 g full cream milk
- 2 tbsp olive oil
- gluten free cornflour, for dusting
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 896.3 kJ / 213.4 kcal
- Proteína
- 1.9 g
- Hidratos de carbono
- 36.8 g
- Gordura
- 5.3 g
- Gordura saturada
- 0.9 g
- Fibra
- 0.5 g
- Sódio
- 629 mg
Receitas alternativas
Gluten free sourdough bread
192u. 20min
Gluten free flour mix
10 min
Gluten free sausage rolls
2h 5min
Gluten free shortcrust pastry
1 Std. 40 Min
Chia and pepita gluten free loaf
1 Std. 25 Min
Gluten free scones
30min
Gluten free pizza base
35min
Gluten free tortillas
40min
Almond shortcrust pastry
35min
Gluten free rough puff pastry
1h 15min
Gluten free chicken and leek pies
3 Std. 20 Min
Gluten free breakfast pizza
1 godz. 20 min