Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 350 g gluten free flour mix (see Tips)
- 1 tbsp gluten free baking powder (see Tips)
- 1 ½ tsp salt
- 110 g water
- 50 g full cream milk
- 2 tbsp olive oil
- gluten free cornflour, for dusting
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 896.3 kJ / 213.4 kcal
- Proteína
- 1.9 g
- Hidratos de carbono
- 36.8 g
- Gordura
- 5.3 g
- Gordura saturada
- 0.9 g
- Fibra
- 0.5 g
- Sódio
- 629 mg
Receitas alternativas
Gluten free scones
30 Min
Gluten free sourdough bread
192 Std. 20 Min
Gluten free tortillas
40min
Gluten free flour mix
10 min
Gluten free Worcestershire sauce
1h 10min
Gluten and grain free bread rolls
1h 20min
Gluten-free goodness pastry
1 Std.
Gluten free pita bread
1 Std. 15 Min
Gluten free hot cross buns
3 Std. 25 Min
Gluten free rough puff pastry
1 Std. 15 Min
Gluten free gingerbread cookies
2 godz. 35 min
Gluten free chocolate brownie
45min