Dispositivos e acessórios
Gluten free flatbreads
Preparação 35min
Total 40min
8 portions
Ingredientes
-
gluten free flour mix (see Tips)350 g
-
gluten free baking powder (see Tips)1 tbsp
-
salt1 ½ tsp
-
water110 g
-
full cream milk50 g
-
olive oil2 tbsp
-
gluten free cornflour for dusting
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
629 mg
Proteína
1.9 g
Energia
896.3 kJ /
213.4 kcal
Gordura
5.3 g
Fibra
0.5 g
Gordura saturada
0.9 g
Hidratos de carbono
36.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Good food, gluten free
94 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Flat bread
25min
Chia and pepita gluten free loaf
1h 25min
Buckwheat mushroom tartlets
1h 45min
Rosemary and sea salt crackers
35min
Apple, rhubarb and goji berry crumble with vanilla cashew cream
50min
Falafel crackers
40min
Gluten free baking powder
5min
Gluten free tortillas
40min
Gluten free flour mix
10min
Gluten free shortcrust pastry
1h 40min
Gluten free pita bread
1h 15min
Oatcakes with Moroccan hommus
50min