Dispositivos e acessórios
Gluten free flatbreads
Preparação 35min
Total 40min
8 portions
Ingredientes
-
gluten free flour mix (see Tips)350 g
-
gluten free baking powder (see Tips)1 tbsp
-
salt1 ½ tsp
-
water110 g
-
full cream milk50 g
-
olive oil2 tbsp
-
gluten free cornflour for dusting
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
629 mg
Proteína
1.9 g
Energia
896.3 kJ /
213.4 kcal
Gordura
5.3 g
Fibra
0.5 g
Gordura saturada
0.9 g
Hidratos de carbono
36.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Good food, gluten free
94 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Gluten free plain flour
5 Min
Gluten free tortillas
40 Min
Gluten free breakfast pizza
1 Std. 20 Min
Gluten free self-raising flour
10 Min
Gluten free hot cross buns
3 Std. 25 Min
Sesame and chia seed loaf
2 Std. 20 Min
Gluten-free focaccia bread
1 Std.
Gluten free pita bread
1 Std. 15 Min
Gluten free ANZAC biscuits
45 Min
Gluten free barbecue sauce
50 Min
Steamed chocolate and prune puddings
1 Std. 30 Min
Gluten free sourdough bread
192 Std. 20 Min