Dispositivos e acessórios
Torta caprese with raspberry jelly
Preparação 20min
Total 2h
12 slices
Ingredientes
Cake
-
butter softened and cut into pieces, plus extra to grease150 g
-
dark chocolate (50% cacao), broken into pieces250 g
-
blanched almonds250 g
-
raw sugar250 g
-
eggs room temperature6
-
baking powder1 tbsp
-
cocoa powder1 tbsp
-
Amaretto® liqueur (optional)50 g
Whipped chocolate ganache
-
dark chocolate (50% cacao), broken into pieces100 g
-
pouring (whipping) cream80 g
Raspberry jelly
-
freshly squeezed lemon juice10 g
-
caster sugar20 g
-
agar agar powder1 ½ tsp
-
raspberries plus extra to decorate (see Tips)200 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 slice
Sódio
173.5 mg
Proteína
10.3 g
Energia
2313.5 kJ /
550.8 kcal
Gordura
37.2 g
Fibra
3.8 g
Gordura saturada
16 g
Hidratos de carbono
45.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Black forest cake
5h
Golden baklava
25h 25min
Spiced cherry brioche wreath
2h 20min
Torta caprese (flourless almond cake)
2h
Poppy seed torte
5h
Lemon Myrtle Baklava (Mark Olive)
3h 20min
Baked chocolate ricotta with blueberries and cream
55min
Fatayer with cheese and mint
2h 15min
Pear and chocolate frangipane
2h
Far Breton with prunes
2h
Hazelnut torte
3h 15min
Ricotta and pistachio cheesecake
10min