Dispositivos e acessórios
Torta caprese with raspberry jelly
Preparação 20min
Total 2h
12 slices
Ingredientes
Cake
-
butter softened and cut into pieces, plus extra to grease150 g
-
dark chocolate (50% cacao), broken into pieces250 g
-
blanched almonds250 g
-
raw sugar250 g
-
eggs room temperature6
-
baking powder1 tbsp
-
cocoa powder1 tbsp
-
Amaretto® liqueur (optional)50 g
Whipped chocolate ganache
-
dark chocolate (50% cacao), broken into pieces100 g
-
pouring (whipping) cream80 g
Raspberry jelly
-
freshly squeezed lemon juice10 g
-
caster sugar20 g
-
agar agar powder1 ½ tsp
-
raspberries plus extra to decorate (see Tips)200 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 slice
Sódio
173.5 mg
Proteína
10.3 g
Energia
2313.5 kJ /
550.8 kcal
Gordura
37.2 g
Fibra
3.8 g
Gordura saturada
16 g
Hidratos de carbono
45.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Panforte
1h 30min
Spiced panna cotta with orange gin jelly
24h 35min
Raspberry cloud
12h 5min
Almond and pear tart
40min
Pear and chocolate frangipane
2h
Caramel, date and walnut bundt
1h 15min
Beetroot and tequila cured salmon
24h 20min
Triple layer bundt cake
1h 30min
Peach and plum upside-down cake
50min
Strawberry and Pistachio Semifreddo - Semifreddo alla fragola e pistacchio
18h
Persian Love Cake
1h 15min
Torta caprese (flourless almond cake)
2h