Dispositivos e acessórios
Raspberry cloud
Preparação 35min
Total 12h 5min
20 portions
Ingredientes
Meringue
-
egg whites (approx. 120 g)4
-
cream of tartar1 pinch
-
icing sugar (see Tips)150 g
-
salt1 pinch
-
cornflour2 tsp
-
flaked almonds for sprinkling
Raspberry jelly
-
gelatine leaves (titanium)12
-
cold water for soaking
-
cranberry juice1000 g
-
caster sugar80 g
-
frozen raspberries (see Tips)500 g
Sponge cake
-
butter for greasing
-
egg whites, room temperature2
-
icing sugar (see Tips)60 g
-
bicarbonate of soda¼ tsp
-
cream of tartar½ tsp
-
cornflour40 g
-
plain flour (see Tips)20 g
-
natural vanilla extract½ tsp
-
hot water20 g
Mascarpone cream
-
pouring (whipping) cream (see Tips)600 g
-
mascarpone cheese250 g
-
icing sugar40 g
-
natural vanilla extract1 tsp
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
101.4 mg
Proteína
4.3 g
Energia
1168.8 kJ /
279.3 kcal
Gordura
16.3 g
Fibra
1.8 g
Gordura saturada
9.5 g
Hidratos de carbono
30.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Barbecue
102 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Strawberry Bavarois
6h
Lamb sfiha
1h 20min
Passionfruit and macadamia truffles
3h 30min
Yoyo slice
2h 30min
Triple chocolate layer cake
5h 20min
Black forest Christmas yule log
1h 30min
Polish doughnuts
2h 30min
Elly Berryman's plum shortcake
1h
Turkey buffe and herby quinoa stuffing
6h 20min
Spiced Polish Christmas cake
99h 30min
Caramel, date and walnut bundt
1h 15min
Brioche fruit tarts
4h