Versões compatíveis
Coconut & almond jelly with pineapple syrup
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Almond milk
- 220 g raw almonds
- 660 g water
- 4 pitted dates
- ½ tsp natural vanilla extract
Coconut milk
- 300 g desiccated coconut
- 1000 g water
Jelly
- 200 g water, room temperature
- 2 tsp agar agar powder
- 150 g pure maple syrup
- ⅛ tsp natural almond extract, to taste
Pineapple Syrup
- 150 g fresh pineapple, flesh only, cut into pieces (1 cm)
- 1 tbsp orange liqueur (e.g. Grand Marnier®) (opcional)
- 140 g water
- 2 tbsp soft dark brown sugar
Assembly
- 100 g fresh pineapple, flesh only, cut into cubes (5 mm)
- 30 g coconut flakes, toasted
- 6 sprigs fresh mint, leaves only, finely sliced
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2237.6 kJ / 532.8 kcal
- Proteína
- 9.3 g
- Hidratos de carbono
- 26.2 g
- Gordura
- 42.5 g
- Gordura saturada
- 24.9 g
- Fibra
- 10 g
- Sódio
- 24.4 mg
Receitas alternativas
Almond pastry
25 Min
"Spaghetti" with spinach and mint pesto (Thermomix® Spiralizer, TM6)
25 Min
Eggplant and tomato breakfast hash with crispy tempeh
40 λεπτ.
Seafood en papillote with saffron potatoes
35 Min
Spiced pumpkin palmiers
2h 50 min
Apples with cider sabayon sauce
40 λεπτ.
Mushroom ragu with polenta toast
1h 40min
Buckwheat and mushroom quiche
29h 20 min
Rustic bread
2 Std.
Lupini cheese
3 Std. 20 Min
Cheat's sourdough
74h
Chocolate tofu mousse pots
1h 10min