Versões compatíveis
Stuffed Portobello mushrooms with caramelised Brussels sprouts
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Polenta
- 6 fresh portobello mushrooms
- 240 g water
- 220 g full cream milk
- 2 tsp olive oil
- 2 dried bay leaves
- ½ tsp dried thyme
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 100 g polenta (see Tips)
- 1 - 2 pinches sea salt, to taste
- ½ tsp ground black pepper, to taste
- 100 g mascarpone cheese
Caramelised onion and Brussels sprouts
- 8 Brussels sprouts, cut into halves
- 1 garlic clove
- 120 g red onion, cut into halves
- 20 g unsalted butter
- 1 tbsp dark brown sugar
- 1 tbsp balsamic vinegar
- ½ tsp sea salt
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 919.7 kJ / 219 kcal
- Proteína
- 9.7 g
- Hidratos de carbono
- 17.9 g
- Gordura
- 10.9 g
- Gordura saturada
- 6 g
- Fibra
- 3.4 g
- Sódio
- 488.2 mg
Receitas alternativas
Mushroom-stuffed mushrooms
50 Min
Baked spinach and feta mushrooms
35 Min
Roasted vegetables with horseradish cream
40 Min
Herbed mushrooms with pearl barley and roasted hazelnuts
13 godz. 25 min
Mushroom stroganoff
20 Min
Whole cauliflower with pea purée
40 Min
Grilled tofu steaks with Asian mushrooms
2h 30min
Tomatoes stuffed with mushrooms and nuts
1h 5min
Melanzane parmigiana
2h 5min
Mushroom ragu with polenta toast
1 Std. 40 Min
Spinach and ricotta patties with tomato sauce
30 Min
Stuffed butternut pumpkin with feta
1 Std. 50 Min