
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- olive oil for greasing
- 50 g Parmesan cheese cut into cubes (3 cm)
- 1 lemon zest only, no white pith
- 2 garlic cloves
- 1 tbsp nutritional yeast
- 100 g day old bread torn into pieces
- 500 g water
- 1 swede (approx. 160 g), peeled and cut into thin slices (5 mm)
- 1 potato (approx. 100 g), peeled and cut into thin slices (5 mm)
- 2 fennel bulbs trimmed, core removed and cut into slices (5 mm)
- 1 zucchini cut into thin slices (5 mm)
- 1 red onion cut into thin slices (5 mm)
- 2 - 3 fresh tomatoes cut into thin slices (5 mm)
- 1 tsp dried oregano
- 1 tsp dried thyme
- ⅛ tsp sea salt to taste
- ⅛ tsp ground black pepper to taste
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 156.3 kcal / 656.8 kJ
- Proteína
- 8.5 g
- Gordura
- 4.9 g
- Hidratos de carbono
- 16.6 g
- Fibra
- 5.7 g
- Gordura saturada
- 1.9 g
- Sódio
- 279.2 mg
Receitas alternativas
Vegan potato and onion bake (Thermomix® Cutter, TM6)
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Brussels sprouts pasta with hazelnut dressing
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