Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 50 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm) (optional)
- 2 slices day old bread, torn into pieces
- 200 g fresh spinach leaves
- 2 pieces lemon peel, no white pith (1 x 5 cm)
- 120 g brown onion, cut into halves
- 140 g bacon, trimmed and cut into pieces
- 20 g extra virgin olive oil
- 2 tbsp pine nuts, toasted
- 180 g Danish feta or goat's milk feta, cut into pieces (1 cm)
- ⅛ tsp ground nutmeg
- ¼ tsp sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 6 - 8 fresh portobello mushrooms, brushed clean and stalks removed
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 953 kJ / 227 kcal
- Proteína
- 12 g
- Hidratos de carbono
- 5.3 g
- Gordura
- 17 g
- Gordura saturada
- 7 g
- Fibra
- 2 g
- Sódio
- 653.7 mg
Receitas alternativas
Pumpkin tart
2 Std. 15 Min
Pumpkin and blue cheese arancini with smoky yoghurt dressing
1 Std.
Pumpkin and pomegranate quinoa salad
1 Std.
Beetroot, pear and blue cheese salad
1 Std. 10 Min
Warm Mediterranean couscous salad
30 Min
Steamed eggplant and ricotta lasagne
1hod. 25min
Layered vegetable salad with creamy herb dressing
40 Min
Pumpkin and antipasto risoni salad
35 Min
Mushroom-stuffed mushrooms
50 Min
Cauliflower and sweet potato lasagne
1hod. 35min
Creamy capsicum and zucchini soup
40 Min
Zucchini soup
25 min