![Baked spinach and feta mushrooms Baked spinach and feta mushrooms](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/1E419E8E-6DEB-4B7C-A3F6-064DA9313F6E/Derivates/6C7392A6-0A27-4BBB-9AE8-9D7F8BED42A1.jpg)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 50 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm) (optional)
- 2 slices day old bread, torn into pieces
- 200 g fresh spinach leaves
- 2 pieces lemon peel, no white pith (1 x 5 cm)
- 120 g brown onion, cut into halves
- 140 g bacon, trimmed and cut into pieces
- 20 g extra virgin olive oil
- 2 tbsp pine nuts, toasted
- 180 g Danish feta or goat's milk feta, cut into pieces (1 cm)
- ⅛ tsp ground nutmeg
- ¼ tsp sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 6 - 8 fresh portobello mushrooms, brushed clean and stalks removed
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 953 kJ / 227 kcal
- Proteína
- 12 g
- Hidratos de carbono
- 5.3 g
- Gordura
- 17 g
- Gordura saturada
- 7 g
- Fibra
- 2 g
- Sódio
- 653.7 mg
Receitas alternativas
Stuffed capsicums with herbed quinoa
30min
Cauliflower and sweet potato lasagne
1h 35 min
Asian crab cakes with wasabi mayonnaise
1h 30min
Carrot, feta and mint salad
40min
Risoni salad with artichoke and feta
25min
Roasted eggplant
1h 35 min
Fennel, asparagus and camembert salad
30min
Eggplant rotolo
1h 40 min
Mediterranean pasta salad
50min
Warm Mediterranean couscous salad
30min
Roasted vegetables with horseradish cream
40min
Beetroot, feta and spinach quiche
1h 40 min