Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Coriander salsa
- 30 g red onion
- 4 sprigs fresh coriander, leaves only
- 4 tomatoes, deseeded and cut into pieces (1 cm)
- 2 tbsp sweet chilli sauce
- 1 tbsp apple cider vinegar
- 1 tsp ground cumin
Ricotta patties
- 50 g walnuts
- 50 g pecan nuts
- 250 g day old bread
- 1 brown onion (approx. 150 g), cut into halves
- 1 sprig fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 300 g ricotta, drained
- 3 eggs
- 2 pinches sea salt, to taste
- 2 pinches ground black pepper, to taste
- 1 pinch cayenne pepper, to taste
- ¼ tsp mustard powder
- 2 tsp nutritional yeast
Chilli lime corn
- 2 limes, zest only, no white pith
- 6 sprigs fresh coriander, leaves only
- 1 fresh red chilli, deseeded if preferred and cut into halves
- 50 g unsalted butter, softened
- 1 tsp sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 4 sweet corn cobs, husks on
- 500 g water
- olive oil, for frying
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 3519.3 kJ / 837.8 kcal
- Proteína
- 32.3 g
- Hidratos de carbono
- 66.7 g
- Gordura
- 45.7 g
- Gordura saturada
- 14 g
- Fibra
- 17.1 g
- Sódio
- 1389.8 mg
Receitas alternativas
Pumpkin tart
2h 15min
Vegetable chilli
50min
Lentil moussaka
3 Std. 30 Min
Filo spinach slice
55min
Vegetarian chilli
1h 5 min
Stuffed capsicums with herbed quinoa
30 min
Carrot, capsicum and pistachio pilaf
1 godz.
Breakfast sausages
1h 5 min
Mushroom bolognaise
45 min
Smoky beetroot and black bean sliders with soused cucumber
1 godz. 20 min
Lentil and chickpea burger with tahini dressing
1h 30min
Black bean enchiladas
1 godz. 20 min