Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Coriander salsa
- 30 g red onion
- 4 sprigs fresh coriander, leaves only
- 4 tomatoes, deseeded and cut into pieces (1 cm)
- 2 tbsp sweet chilli sauce
- 1 tbsp apple cider vinegar
- 1 tsp ground cumin
Ricotta patties
- 50 g walnuts
- 50 g pecan nuts
- 250 g day old bread
- 1 brown onion (approx. 150 g), cut into halves
- 1 sprig fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 300 g ricotta, drained
- 3 eggs
- 2 pinches sea salt, to taste
- 2 pinches ground black pepper, to taste
- 1 pinch cayenne pepper, to taste
- ¼ tsp mustard powder
- 2 tsp nutritional yeast
Chilli lime corn
- 2 limes, zest only, no white pith
- 6 sprigs fresh coriander, leaves only
- 1 fresh red chilli, deseeded if preferred and cut into halves
- 50 g unsalted butter, softened
- 1 tsp sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 4 sweet corn cobs, husks on
- 500 g water
- olive oil, for frying
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 3519.3 kJ / 837.8 kcal
- Proteína
- 32.3 g
- Hidratos de carbono
- 66.7 g
- Gordura
- 45.7 g
- Gordura saturada
- 14 g
- Fibra
- 17.1 g
- Sódio
- 1389.8 mg
Receitas alternativas
Ricotta, mint and zucchini lasagne
2 Std.
Stuffed capsicums with herbed quinoa
30 min
Three-bean shepherd's pie
26 godz.
Lentil and chickpea burger with tahini dressing
1 Std. 30 Min
Lentil and pumpkin pot pies
1h 25 min
Lentil moussaka
3 Std. 30 Min
Roasted vegetables with horseradish cream
40 Min
Sweet potato and grain salad
1 Std. 30 Min
Courgette strudel
1 Std. 20 Min
Tofu and veg bowl with sweet and sour sauce
1h 50 min
Vegan walnut and black bean burger
4h 40 min
Vegetable lasagne
1 Std. 35 Min