Dispositivos e acessórios
Ricotta patties with chilli lime corn
Preparação 20min
Total 1h 20min
4 portions
Ingredientes
Coriander salsa
-
red onion30 g
-
fresh coriander leaves only4 sprigs
-
tomatoes deseeded and cut into pieces (1 cm)4
-
sweet chilli sauce2 tbsp
-
apple cider vinegar1 tbsp
-
ground cumin1 tsp
Ricotta patties
-
walnuts50 g
-
pecan nuts50 g
-
day old bread250 g
-
brown onion (approx. 150 g), cut into halves1
-
fresh flat-leaf parsley leaves only1 sprig
-
ricotta drained300 g
-
eggs3
-
sea salt to taste2 pinches
-
ground black pepper to taste2 pinches
-
cayenne pepper to taste1 pinch
-
mustard powder¼ tsp
-
nutritional yeast2 tsp
Chilli lime corn
-
limes zest only, no white pith2
-
fresh coriander leaves only6 sprigs
-
fresh red chilli deseeded if preferred and cut into halves1
-
unsalted butter softened50 g
-
sea salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
sweet corn cobs husks on4
-
water500 g
-
olive oil for frying
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1389.8 mg
Proteína
32.3 g
Energia
3519.3 kJ /
837.8 kcal
Gordura
45.7 g
Fibra
17.1 g
Gordura saturada
14 g
Hidratos de carbono
66.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Vegetarian Kitchen
87 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Black bean enchiladas
1h 20min
Rhubarb and ricotta bread and butter pudding
2h 30min
Lentil moussaka
3h 30min
Vegetarian quiche
1h 55min
Crunchy seeded broccoli
40min
Pumpkin tart
2h 15min
Corn and coriander fritters with avocado tahini
1h 15min
Broccoli mustard pasties
1h 55min
Spinach and ricotta patties with tomato sauce
30min
Cheese and spring onion galette
1h 15min
Lentil and chickpea burger with tahini dressing
1h 30min
Nachos with beans and cashew sour cream
50min