Curried couscous, carrot and chickpea salad

Curried couscous, carrot and chickpea salad

4.0 138 avaliações
Preparação 10min
Total 15min
6 portions

Ingredientes

  • couscous
    200 g
  • olive oil
    40 g
  • boiling water
  • piece fresh ginger cut into pieces
    3 - 4 cm
  • red onion (approx. ¼ onion), cut into pieces
    30 g
  • carrot cut into pieces
    120 g
  • green capsicum cut into pieces (3-4 cm)
    ½
  • dried apricots cut into pieces (1 cm)
    50 g
  • raisins
    50 g
  • raw cashews
    50 g
  • canned chickpeas rinsed and drained (approx. 250 g after draining)
    400 g
  • curry powder
    1 tbsp
  • fresh coriander leaves only, roughly chopped, for garnishing
    2 - 3 sprigs

Nutrição por 1 portion

Energia 336.8 kcal / 1414.7 kJ
Proteína 10.1 g
Gordura 12 g
Hidratos de carbono 43.6 g
Fibra 6.7 g
Gordura saturada 1.9 g
Sódio 122.2 mg

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100.000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...