Dispositivos e acessórios
Eggplant with burghul
Preparação 10min
Total 55min
4 portions
Ingredientes
-
fine burghul300 g
-
water1000 g
-
garlic cloves2
-
lemon zest only, no white pith1
-
spring onions/shallots trimmed, white part cut into pieces; green part cut into thin slices4
-
soy sauce40 g
-
mirin1 tbsp
-
sesame oil1 tbsp
-
rice wine vinegar2 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
raw sugar1 tsp
-
sambal oelek (see Tips)1 - 2 tsp
-
fresh basil leaves6 sprigs
-
fresh mint leaves6 sprigs
-
pumpkin seeds roasted (see Tips)40 g
-
roasted pine nuts80 g
-
eggplant cut into thin slices (approx. 5 mm)500 g
-
olive oil for drizzling
-
sea salt1 - 2 tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1852.5 mg
Proteína
15.6 g
Energia
2353.3 kJ /
560.3 kcal
Gordura
27.9 g
Fibra
14.8 g
Gordura saturada
3.1 g
Hidratos de carbono
55.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Vegetarian Kitchen
87 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Curried lentils and steamed pumpkin
1h 15min
Millet-stuffed cabbage rolls with mushroom sauce
1h 40min
Baba ghanoush
1h
Vegetable pilaf
1h
Buckwheat and mushroom quiche
29h 20min
Honey ginger tofu with greens
2h 25min
Samke harra
35min
Mushroom quinotto
30min
Eggplant rotolo
1h 40min
Zucchini, corn and ricotta pancakes
1h 5min
Grilled eggplant dip
2h
Sweet potato and grain salad
1h 30min