Dispositivos e acessórios
Salmon Soufflé
Preparação 35min
Total 1h
4 portions
Ingredientes
Soufflé
-
fresh dill plus extra to taste6 sprigs
-
fresh chilli (opcional) deseeded, cut in pieces1
-
hot smoked salmon deboned, skinless, cut in pieces150 g
-
single cream100 g
-
egg yolks from medium eggs4
-
fine sea salt plus extra to taste2 pinches
-
ground black pepper plus extra to taste1 pinch
-
ground nutmeg1 pinch
-
egg whites from medium eggs4
-
cream of tartar1 pinch
Sauce
-
leeks white part only, sliced60 g
-
extra virgin olive oil20 g
-
white wine150 g
-
fish stock cube (for 0.5 l)½
-
water150 g
-
olive oil1 Tbsp
-
fresh salmon fillets skinless600 g
-
unsalted butter diced100 g
-
lemon juice only½
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portions
Proteína
11.5 g
Energia
882.8 kJ /
211 kcal
Gordura
17 g
Fibra
0.2 g
Hidratos de carbono
1.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
ENTERTAINING MADE EASY
10 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Pea and Mint Soup (TM5)
20min
Pea Soup with Squid and Tomatoes
50min
Onion Ricotta Cakes with Sage
1h
Salmon Tartare
25min
Mussels in spicy tomato sauce
45min
Asian Chicken Noodle Soup
1h 35min
Cod with Garlic Caramel Sauce
50min
Coconut Lassi
5min
Stuffed Vegetables
1h 5min
Mussels in Cream and White Wine Sauce
45min
Tom Yum with Prawns
25min
Creamy Pea Soup with Serrano Chips
30min