Dispositivos e acessórios
Chestnut and Fennel Soup - Zuppa di castagne e finocchio
Preparação 5min
Total 35min
4 portions
Ingredientes
-
onions quartered120 g
-
leeks white part only, cut in pieces100 g
-
fennel cut in pieces120 g
-
fresh thyme leaves only, to taste2 - 3 sprigs
-
salted butter diced50 g
-
dry white wine100 g
-
cooked, peeled chestnuts350 g
-
1 heaped tsp chicken stock paste, homemadechicken stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
water800 g
-
fine sea salt or to taste½ tsp
-
ground black pepper or to taste¼ tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
4.9 g
Energia
1282 kJ /
306 kcal
Gordura
11.9 g
Hidratos de carbono
33.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Italian Kitchen
62 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Creamy Courgette Soup
25min
Creamy Asparagus, Potato and Leek Soup
30min
Watercress Soup
25min
Courgette Soup with Basil and Cashew
20min
Curried Carrot And Ginger Soup
50min
Carrot, Apple and Ginger Soup
35min
Seitan Roulade with Cranberry Stuffing and Vegan Gravy
1h 5min
Watercress and Oat Soup
35min
Carrot, Orange and Ginger Soup
25min
Creamy Pea Soup with Serrano Chips
30min
Celeriac, Roasted Hazelnut and Truffle Soup
40min
Celeriac and Apple Soup
55min