Dispositivos e acessórios
Pasta alla Puttanesca
Preparação 15min
Total 35min
6 portions
Ingredientes
-
Parmesan cheese , crust removed and cut into cubes (3 cm)80 g
-
garlic cloves2
-
long red chilli , deseeded if preferred1
-
extra virgin olive oil40 g
-
tomato purée2 Tbsp
-
pickled capers1 Tbsp
-
tinned anchovy fillets5
-
2 Tbsp fresh oregano, , leaves only, finely choppeddried oregano2 pinches
-
Kalamata olives, pitted100 g
-
400 g tomatoes, , fresh, choppedtinned chopped tomatoes400 g
-
water850 g
-
dried spaghetti , broken into halves500 g
-
fine sea salt , to taste1 pinch
-
ground black pepper , to taste1 pinch
-
fresh parsley leaves , for garnishing5 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Energia
2000 kJ /
476 kcal
Proteína
16.5 g
Hidratos de carbono
64.2 g
Gordura
15.75 g
Fibra
4.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Budget Friendly Italian
10 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Puttanesca Penne
50 dk
Mushroom Stroganoff
30 dk
Aubergine and Tomato Pasta
45 dk
Italian Ditalini Vegetable Soup (TM5)
40 dk
Broad Bean Vegetarian Persian Patties (Kibbeh)
1sa 40 dk
Seitan Chilli
25 dk
Asparagus and Pea Pasta
20 dk
Coconut Rice with Asian-inspired Pork and Eggs
40 dk
Spaghetti alla Puttanesca (TM6 & TM5)
35 dk
Broccoli, Chilli and Pine Nut Spaghetti
40 dk
Mushroom and Spinach Risotto
55 dk
Prawn and Chorizo Paella
45 dk