Versões compatíveis
Parfait au chocolat with summer berries (Nico Moretti)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Parfait au chocolat
- 300 g pouring (whipping) cream
- 200 g dark chocolate (70% cocoa), broken into pieces (approx. 2 cm)
- 1 egg yolk
- 2 eggs
- 100 g caster sugar
- 1 tsp natural vanilla extract
- 1 tsp orange liqueur (see Tips)
Raspberry coulis
- 200 g fresh raspberries (see Tips)
- 100 g caster sugar
- ½ lemon, juice only
Macerated summer berries
- 300 g fresh mixed berries (e.g strawberries, blueberries, raspberries)
- 1 tbsp caster sugar
- 1 tbsp orange liqueur (see Tips)
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2347 kJ / 559 kcal
- Proteína
- 6.915 g
- Hidratos de carbono
- 65.117 g
- Gordura
- 30.673 g
- Fibra
- 4.337 g
Receitas alternativas
Classic lemon tart
3h 10min
Hazelnut meringue roulade
1h 30min
Maple pecan ice cream
26h 30min
Semi-freddo with marbled kiwi coulis
4 Std. 20 Min
Prawn and saffron arancini
25h
Burnt mandarin bavarois with mandarin syrup
24h 30 min
Lamb cutlets with spinach and pea purée
40min
Christmas tiramisu
24h 20min
Ricotta and polenta chips
2 Std. 20 Min
"To die for" mini pavlovas
2 Std. 40 Min
Traditional crème brûlée
25h
Fruit coulis
10min