Dispositivos e acessórios
Saffron and cardamom poached pears
Preparação 10min
Total 40min
2 portions
Ingredientes
-
Beurre Bosc pears (see Tips)2
-
white wine300 g
-
water100 g
-
lemon juice (approx. ½ lemon)1 tbsp
-
sugar100 g
-
cardamom pods slightly crushed8
-
saffron threads1 pinch
-
cinnamon quill½
-
sea salt1 pinch
-
crème fraîche to serve
-
macadamia nuts sugar coated, crushed, to serve
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
70.2 mg
Proteína
1.1 g
Energia
1795.9 kJ /
429.3 kcal
Gordura
0.3 g
Fibra
6.5 g
Gordura saturada
0 g
Hidratos de carbono
84 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Cooking for Me and You
70 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Watermelon canapés with whipped feta and walnuts
20min
French chicken liver pâté (L'Atelier Gourmet Food)
4h 15min
Stewed rhubarb with apple and strawberries
30min
Roasted Jerusalem artichoke soup (gut health)
1h
Berry and red wine trifle
4h 50min
Quinoa puddings with raspberry coulis
1h 5min
Nougat glacé with raspberry coulis
24h 25min
Sicilian ricotta cheesecake with botrytis soaked figs
30h 25min
Kale, sprouts and red cabbage salad
4h 35min
Fresh fennel salad
10min
Rhubarb and strawberry fool
2h 15min
Gingerbread pavlova stack
5h 30min