Dispositivos e acessórios
Saffron and cardamom poached pears
Preparação 10min
Total 40min
2 portions
Ingredientes
-
Beurre Bosc pears (see Tips)2
-
white wine300 g
-
water100 g
-
lemon juice (approx. ½ lemon)1 tbsp
-
sugar100 g
-
cardamom pods slightly crushed8
-
saffron threads1 pinch
-
cinnamon quill½
-
sea salt1 pinch
-
crème fraîche to serve
-
macadamia nuts sugar coated, crushed, to serve
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
70.2 mg
Proteína
1.1 g
Energia
1795.9 kJ /
429.3 kcal
Gordura
0.3 g
Fibra
6.5 g
Gordura saturada
0 g
Hidratos de carbono
84 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Cooking for Me and You
70 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Beetroot carpaccio (Thermomix® Cutter, using modes)
20 dk
Chicken and port pâté
1sa 30 dk
Spiced red wine pears
45 dk
Spiced poached pears with vanilla cheesecake and gingernut crumb
5sa 30 dk
Chicken liver pâté
2sa 20 dk
Apple sauce
20 dk
Basil pesto
10 dk
Fig and walnut ice cream
8sa 40 dk
Plum sauce
55 dk
Apple, leek and sage sauce
15 dk
Dukkah
25 dk
Mango, ginger and chilli chutney
25sa 10 dk