![Smoked trout pâté Smoked trout pâté](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/2198BCDD-DE52-4A7C-A729-C2C88E07F1A3/Derivates/F08AF1C1-DE4A-4A8E-8B63-FBC4B82621B2.jpg)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 200 g hot smoked trout (see Tips)
- 120 g water
- 1 tsp gelatine powder
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 2 - 3 spring onions/shallots, trimmed and cut into pieces
- 60 g mayonnaise (see Tips)
- 2 tsp lemon juice
- salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- 120 g cream cheese
- 2 - 3 drops Tabasco® sauce (optional)
- 120 g pouring (whipping) cream
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1756.6 kJ / 418.3 kcal
- Proteína
- 17.7 g
- Hidratos de carbono
- 1.8 g
- Gordura
- 38.4 g
- Gordura saturada
- 16.9 g
- Fibra
- 0.3 g
- Sódio
- 316.9 mg
Receitas alternativas
Double-baked cheese soufflés with asparagus sauce
2h
Pâtè with Riesling
3h
Beetroot and tequila cured salmon
24u. 20min
Mixed mushroom pâté
1h 25min
Prawns, wasabi panna cotta and yuzu sauce
3 godz. 10 min
Confit salmon, Parmesan gnocchi with cauliflower cream
7 godz. 10 min
Brandy butter
10min
Tetsuya Wakuda's Marinated lobster tail with bread salad and avocado soup (TM6)
30 min
Watermelon canapés with whipped feta and walnuts
20 min
Lemon and caper aioli
15 min
Prawn and trout terrine with horseradish cream
3h 25min
Prawn and saffron risotto
30 min